Τέσσερις ημέρες γεμάτες τουρισμό έρχονται στην Κίσσαμο. 

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 19/04/2018 και ώρα 20:30 με την τελετή έναρξης η οποία και θα περιλαμβάνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα παρουσίαση του χωριού Μέλαμπες, το οποίο αποτελεί ένα παράδειγμα ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού και της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών φορέων. Η σκυτάλη θα δοθεί στους μαθητές την επόμενη ημέρα (Παρασκευή 20/04), οι οποίοι θα γνωρίσουν τον κόσμο του τουρισμού μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις και οι «Ημέρες τουρισμού» θα συνεχίσουν μέχρι και την Κυριακή το βράδυ.

Οι εγγραφές, οι οποίες και είναι υποχρεωτικές για την συμμετοχή στα σεμινάρια αλλά όχι για τις ομιλίες, θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 19/04/2018 και ώρα 15:00. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί φάκελος συμμετέχοντα και βεβαίωση παρακολούθησης. 

Οι «Ημέρες τουρισμού» διοργανώνονται από τον Δήμο Κισσάμου, με την υποστήριξη της Ι.Μ. Κισσάμου & Σελίνου και τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Χανίων, της ένωσης ξενοδόχων Νομού Χανίων, του εμπορικού & βιομηχανικού επιμελητηρίου Χανίων, του νέου εμπορικού συλλόγου Κισσάμου και της ένωσης ιδιοκτητών τουριστικών μονάδων Κισσάμου.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.daysontourism.gr   
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook