Με το μέτρο της ελεγχόμενης και εκ περιτροπής στάθμευσης στην κεντρική αρτηρία της λ. Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι, η δημοτική αρχή επιχειρεί να βάλει τάξη στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να εφαρμοστεί το μέτρο της εκ περιτροπής στάθμευσης στην Ελ. Βενιζέλου (τους μονούς μήνες στην μια πλευρά της λεωφόρου και τους ζυγούς στην άλλη) παράλληλα με τη χρήση κάρτας στάθμευσης αξίας 1 € / ώρα.

Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ στάθμευσης σε δημοτικά πάρκινγκ και ειδικότερα:

Επί της λ. Ελ. Βενιζέλου – έναντι καταστήματος Βατσινά, σε χώρο εμβαδού 1000 τ.μ.
Επί της οδού Καμαριώτη, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Γαζίου, σε χώρο εμβαδού 2500 τ.μ.
Ανατολικά του δημαρχείου Μαλεβιζίου, σε χώρο εμβαδού 1600 τ.μ.

Ενώ υλοποιείται και η διαμόρφωση ενός ακόμη, τέταρτου χώρου στάθμευσης, σε χώρο εμβαδού 3000 τ.μ., στη συμβολή των οδών Οδ. Πιτσούλη και Ελευθερίας, στο 1ο δημοτικό σχολείο Γαζίου.

Η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, σκοπεύει με τον τρόπο αυτό να αποσυμφωρηθεί η κεντρική αρτηρία της πόλης του Γαζίου και να ομαλοποιηθεί η κίνηση των οχημάτων.

Παράλληλα, με την διάθεση περισσοτέρων από 8.000 τ.μ. χώρου δωρεάν στάθμευσης, δεν θα υπάρχει καμία δυσκολία, ούτε και οικονομική επιβάρυνση προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Γαζίου, στο να σταθμεύουν νόμιμα τα οχήματά τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook