Αν ισχύει αυτό που λένε πολλοί ότι «η Κρήτη είναι κράτος εν κράτει» τότε η Γωγώ Καλληδονάκη είναι η… εθνική τηλεπαρουσιάστρια του νησιού! Το Gazzetta-Weekend… την ανακάλυψε και σας την παρουσιάζει!

Δεν δίστασε να ρίξει… πόρτα στον Λάκη Λαζόπουλο επειδή δεν έδειξε συνέπεια σε τηλεοπτικό ραντεβού τους. Δεν έχει πρόβλημα να κάνει γυμναστική με «12ποντη γόβα». H πρόσφατη live πρόταση γάμου στην εκπομπή της έγινε viral. Είναι ενεργή στα social media και φροντίζει συχνά-πυκνά να… αυτοτρολάρεται. Ακόμη και για τις «απαγορευμένες ατάκες της» καμαρώνει και φροντίζει να τις μοιράζεται με το τηλεοπτικό της κοινό. Περισσότερο από κάθετι βέβαια καμαρώνει για τον γιο της και δεν το κρύβει. Το αντίθετο…

Μέσω του τηλεοπτικού δέκτη «μπαίνει» καθημερινά σε εκατοντάδες σπίτια από άκρη σε άκρη της Κρήτης και φροντίζει να φτάνει τους πάντες «Στο Κόκκινο». Αυτός είναι ο τίτλος της πετυχημένης καθημερινής δίωρης σε διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, ποικίλης ύλης, που παρουσιάζει στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης. Ένα ραντεβού… διαρκείας 7 χρόνων, με μοναδικό break τους καλοκαιρινούς μήνες για τα «μπάνια του λαού».

Στο γυαλί η εικόνα που εισπράττει το τηλεοπτικό κοινό από την (Σφακιανή στην καταγωγή) τηλεπερσόνα είναι άνεση τύπου «σαν στο σπίτι μου», μεγάλη δόση τρέλας που κάνει και τον εκάστοτε καλεσμένο να είναι χαλαρός, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το παιχνίδι με τον φακό ειδικά όταν το ρεπερτόριο έχει και τραγούδια. Οι συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τον φακό έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για την Γωγώ και την συνεργασία μαζί της. Λογικό.

Άλλωστε τόσες και τόσες φορές η κάμερα την έχει… πιάσει να τους ταϊζει στο στόμα διάφορα φαγητά και γλυκά που απλόχερα προσφέρει η Κρήτη. Μη νομίζετε πάντως ότι εκτός πλατό θα συναντήσετε καμία… Barbie. Όσοι την γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα «αντράκι» στην καθημερινότητά της και για ένα… σκυλί του πολέμου στην δουλειά της. Με ότι καταπιάνεται θέλει να το φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Τι κι αν η εκπομπή της κάνει… σέντρα στις 4 το απόγευμα; Φροντίζει να είναι στο γραφείο από νωρίς το πρωί για να έχει τον έλεγχο της θεματικής σκαλέτας.

Η Γωγώ με… λίγες λέξεις

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; Από το 2004.

FACEBOOK Ή ΙNSTAGRAM; Και τα δύο ταυτόχρονα.

ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΟ ΞΑΝΘΟ LOOK ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Ποτέ.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ; Εκεί που ταξιδεύει ο νους.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΣΟΥ; Σφακιανές πίτες!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΤΑΙΝΙΑ; Η μονωτική! Για όταν λέω πράγματα για τα οποία μετανιώνω.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ; Όχι.

ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ; Να τολμά. Να μην είναι… χέστης. Να υπερασπίζεται με πάθος και θάρρος όσα αισθάνεται.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; Ένα ταξίδι στις Μαλδίβες.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ; Δεν ξέρω…

ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ; Το κινητό και τα τσιγάρα μου.

ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ; Τα ράφια του.

ΤΙ ΚΑΦΕ ΠΙΝΕΙΣ; Της… παρηγοριάς.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook