Η απάντηση του Δήμου Χανίων στην ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας κατα της εκχώρησης του αεροδρομίου Χανίων

Για επιδίωξη της δημοσιότητας και κυνήγι φαντασμάτων “κατηγορεί” την “Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών κατα της εκχώρησης εοτ αεροδρομίου Χανίων”, ο Δήμος Χανίων, ο οποίος απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας με την οποία κατηγορεί τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα ότι “νομιμοποίησε την Fraport” την χαρακτηρίζει ως ένα κείμενο γεμάτο ανακρίβειες.

Αναλυτικά στην απάντηση του Δήμου αναφέρονται τα εξής:

“Στην ανακοίνωση της “Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του Δασκαλογιάννης”,  σε ένα κείμενο γεμάτο ανακρίβειες, το πιο εντυπωσιακό είναι η επίδοση αυτής της  ομάδας στο κυνήγι φαντασμάτων. 

Τώρα φαίνεται ήλθε η ώρα του Δημάρχου Χανίων, στον οποίο επιρρίπτουν την ευθύνη για τη νομιμοποίηση της FRAPORT. Δεν έχουν ακούσει φαίνεται ότι τη νομιμοποίηση στη FRAPORT, την έδωσε το Ελληνικό  Κοινοβούλιο και μάλιστα με ευρύτατη διακομματική πλειοψηφία.

Διευκρινίζεται επίσης ότι ο Δήμαρχος Χανίων χαρακτήρισε αντιδημοκρατική συμπεριφορά την παρεμπόδιση της εκδήλωσης και όχι το δικαίωμα των πολιτών στη διαμαρτυρία. 

Ο Δήμαρχος Χανίων και ο κάθε Δήμαρχος φέρει ευθύνη, διότι έχει εκλεγεί από τους πολίτες για να υπερασπίζει τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Η άρνηση εκ μέρους του της πραγματικότητας, προφανώς,  δεν θα ήταν καλή υπηρεσία προς τους πολίτες, που τον εμπιστεύτηκαν.

Όσοι δεν έχουν ευθύνη, μπορούν με την παρέα τους, να επιλέξουν εύκολα την άρνηση της πραγματικότητας, επιδιώκοντας τη δημοσιότητα”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook