Όπως προέκυψε από την έρευνα απο τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάρτιο του 2018, οι δράστες προκάλεσαν εμπρησμό σε επτά αυτοκίνητα.

Έξι από αυτά ανήκουν στον 56χρονο, σε μέλη της οικογένειας του και σε συνεργάτη του, καθώς και ενός οχήματος που ανήκει σε μια 49χρονη.

Με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση και εμπρησμό συνελήφθη ένας 70χρονος άνδρας στην Αλεξανδρούπολη που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, έδωσε εντολή σε έναν 65χρονο να εκβιάσει έναν 56χρονο με τον οποίον έχουν ανοιχτή δικαστική διαμάχη για ποινικές και αστικές διαφορές. 

Μάλιστα για να τον πιέσει ακόμη περισσότερο, ζήτησε απο τον φυσικό αυτουργό να κάψει τα οχήματα του 56χρονου αλλά και των μελών της οικογένειας του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα απο τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, οι δράστες προκάλεσαν εμπρησμό σε επτά αυτοκίνητα. Έξι από αυτά ανήκουν στον 56χρονο, σε μέλη της οικογένειας του και σε συνεργάτη του, καθώς και ενός  οχήματος που ανήκει σε μια 49χρονη.  

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών και σε μία επιχείρηση, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 25 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 1 μαχαίρι, 1 τσεκούρι, 1 αεροβόλο όπλο, 1 δίκυκλη μοτοσυκλέτα, 1.100 ευρώ περίπου και 12 κινητά τηλέφωνα.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook