Κεντρική φαίνεται πως είναι η απόφαση για να γίνει πλήρη αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ερωτηματικό το αν θα ισχύσει από φέτος ή από την σεζόν 2019 – 2020.

Γέμισε χθες ο τόπος από δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι επίκειται πλήρη αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων που θα περιλαμβάνουν αναδόμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου και σίγουρα όχι όπως το γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν χθες, η Superleague 1 θα περιλαμβάνει τους 10 πρώτους του φετινού πρωταθλήματος συν τον ΟΦΗ με τον Άρη που παίρνουν την άνοδο από την Football League. Αυτό σημαίνει ένα εντελώς διαφορετικό στατους κβο για τον ΟΦΗ και τα προβλεπόμενα έσοδα που πρόκειται να υπάρξουν για τον σύλλογο και τα οποία θα αποτελέσουν μια σημαντική “κάβα”.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει και μένει να δούμε τι θα γίνει, είναι το αν θα εφαρμοστεί από την σεζόν που έρχεται ή από την σεζόν 2019 – 2020.

Έαν προχωρήσει κάτι τέτοιο τότε θα υπάρξει και μια γενναία οικονομική υποστήριξη μέσω της ΕΡΤ ενώ οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι αυτό το σχέδιο αποτελεί βασική αρχή προκειμένου να αποφευχθεί το Grexit και παράλληλα απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη ώστε να υπάρξει μια γενναία αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook