Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα στην νοτιοδυτική Κίνα, με έναν πατέρα να κρατά το γιο του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να ουρήσει, εν μέσω μεγάλης κίνησης.

Ένας άνδρας φαίνεται να σηκώνει το παιδί και να τον αφήνει να ουρήσει σε δημόσια θέα ενώ το αυτοκίνητο κινείται.

Η τοπική αστυνομία ισχυρίστηκε πως ο άνδρας δεν παραβίασε τους κανονισμούς ασφαλείας κυκλοφορίας, ωστόσο η πράξη του έθεσε το παιδί και άλλους χρήστες του οδικού δικτύου σε πιθανούς κινδύνους.

Την στιγμή κατέγραψε η κυρία Γουάνγκ, ένας συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην επαρχία Σιτσουάν, σύμφωνα με το Cover News.

«Το αγόρι κρατούνταν στα χέρια του άνδρα έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου» ήλωσε η Γουάνγκ.

Το βίντεο που κατέγραψε στο κινητό της τηλέφωνο, δείχνει έναν άνδρα, πιθανότατα τον πατέρα του, φορώντας γυαλιά και μπλε μπλούζα, να κρατά το μικρό αγόρι από το παράθυρο ενός λευκού SUV. Το αυτοκίνητο κινείται ενώ το αγόρι κατουράει έξω από το όχημα

Το βίντεο μοιράστηκε ευρέως στο Weibo, την κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 910.000 προβολές τις τελευταίες τρεις ημέρες και τους χηστες του διαδικτύου να ανησυχούν για την ασφάλεια του αγοριού.

«Τι θα γινόταν αν ο άνδρας δεν το κρατούσε αρκετά σφιχτά;» έγραψε κάποιος. «Ήξερε ο άνδρας ότι κάποιος μοτοσικλετιστής θα μπορούσε να τοπ τραυματίσει σε αυτή την κατάσταση;» πρόσθεσε ένας άλλος. «Γνωρίζει άραγε αυτός ο άνδρας πόσο φρικιαστικά ατυχήματα συμβαίνουν εξαιτίας ανεύθυνων ενηλίκων που αποτυγχάνουν να μεγαλώσουν σωστά τα μικρά παιδιά;» τόνισε ένας τρίτος.

 

iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook