Στο γεγονός ότι η ομάδα του επαναπαύτηκε μετά το 0-3 στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Πετράκης, σημειώνοντας ότι και τα τρία γκολ τα δέχθηκε από στατικές φάσεις.

Ο νεαρός προπονητής του ΑΟΧ/Κισσαμικού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για το γεγονός ότι αγωνίστηκαν υπό αντίξοες συνθήκες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα, διότι έγινε ένα παιχνίδι κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν καλός.

Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι ξέραμε ότι ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είχε ανάγκη τους βαθμούς, αλλά εμείς από τη δική μας πλευρά, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και είχαμε 1-2 ευκαιρίες ακόμα. Φαινόταν ότι με το σκορ στο 3-0 που πήγαμε στο ημίχρονο ότι το παιχνίδι μπορούσαμε να το “καθαρίσουμε” και να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που χρειαζόμασταν. Από εκεί και πέρα όμως το ποδόσφαιρο γι’ αυτό είναι και τόσο συναρπαστικό, γιατί μέχρι και να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής δεν πρέπει ποτέ να εφησυχαζόμαστε. Εμείς και λόγω νεότητας της ομάδας νομίζω ότι τα μαθήματα που παίρνουμε είναι πάρα πολλά. Μας στενοχωρεί ότι δεχθήκαμε τρία γκολ ουσιαστικά από τρεις στατικές φάσεις, από ένα πλάγιο άουτ, από ένα φάουλ και από ένα πέναλτι και σίγουρα όλο αυτό μας προβληματίζει. Θα βρούμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορούμε να διαχειριζόμαστε παιχνίδια, όταν ειδικότερα είμαστε μπροστά στο σκορ και πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου αλλά και γενικά για την προσπάθεια που έκαναν και με βάση τις συνθήκες του αγώνα, όπως είπα και στην αφετηρία των δηλώσεών μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook