Η Παλαιόχωρα ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις με την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο Ερασιτεχνών, με 5-0 από τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Η χανιώτικη ομάδα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και σαν να μην έφτανε αυτό βρέθηκε από το 2′ πίσω στο σκορ με γκολ του Ντιατά. Στη συνέχεια ο ΑΟΠ έχασε με τραυματισμό τον Δ. Μανουσάκη και στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του νεαρού γκολκίπερ Πετράκη για πέναλτι, το οποίο αμφισβητήθηκε. Με το πέναλτι του Παπαδόπουλου το σκορ έγινε 2-0 και ακολούθησαν τα γκολ των Ουζούνογλου (57′, 63′) και Ντιατά (84′) για το τελικό σκορ.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης (58’ Στάχτιαρης), Καραγιάννης, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πετάσης, Μούτσα (71’ Μίγγας), Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος (73’ Πυθαρούλης), Κορέτας (64’ Κωνσταντίνου).

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πετράκης, Ρουσάκης (48’ Πονηρός), Καρδάσης, Παπαδόπουλος, Κορνελάτος, Σαμαράς, Αντ. Μανουσάκης, Δ. Μανουσάκης (40’ λ.τρ. Μαστραντώνακης), Λάσπατζης, Κοντογιάννης, Δρακάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook