Ακόμα περισσότερο θα τραβήξει η υπόθεση με τον θάνατο του 18χρονου Μανώλη Γερμαρκάκη καθώς η, προγραμματισμένη για σήμερα, δίκη αναβλήθηκε.

Για την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της δικής για τον θάνατο του 18χρονου Μανώλη Γερομαρκάκη. Ο άτυχος 18χρονος είχε βρει τον θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τον Ιούλιο του 2013 κοντά στην περιοχή της Νεάπολης Λασιθίου.

H υπόθεση που θα εκδικαζόταν σήμερα το πρωί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Νεάπολης αναβλήθηκε εξαιτίας της απουσίας δικηγόρων.

Η υπόθεση του 18χρονου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του Πρωθυπουργού μετά από επιστολή της μητέρας του και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να παραπεμφθούν δύο αστυνομικοί με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο, ψευδορκία κατ εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση και υπόθαλψη εγκληματία κατ εξακολούθηση. Ακόμα στο εδώλιο βρίσκονται και δύο ακόμα αστυνομικοί με τον πρώτο να έχει παραπεμφθεί με την κατηγορία της ψευδορκίας και τον δεύτερο για παράβαση καθήκοντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook