Από την web tv της ΕΡΤ θα μεταδοθεί το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Πόντου όπου αναμένεται να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ.

Ο κόσμος του ΟΦΗ θα δει ζωντανά τελικώς το παιχνίδι που το περιμένει πως και πως αφού παίρνοντας, έστω έναν βαθμό, εξασφαλίζεται και μαθηματική άνοδος. Μετά από επαφές των ανθρώπων του ΟΦΗ με τα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης ο αγώνας τελικά θα μεταδοθεί ζωντανά από την web tv της ΕΡΤ. Ο ΟΦΗ που αναμφίβολα δεν έχει παράπονο φέτος αφού στην διεύθυνση του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ βρίσκεται ένας άνθρωπος που γνωρίζει τι σημαίνει «ΟΦΗ», ο Γιώργος Λυκουρόπουλος – πήρε την απόφαση να μεταδοθεί ζωντανά και παρότι δεν ήταν (αρχικά) στο πρόγραμμα.

Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, που θα γίνει την Κυριακή (29/4, 5μμ) στην Καλαμαριά, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την WEB-TV της ΕΡΤ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον υπεύθυνο αθλητικού προγράμματος της ΕΡΤ Γιώργο Λυκουρόπουλο, για την θετική και ειλικρινή του στάση, στο αίτημα ανθρώπων του ΟΦΗ, για να υπάρχει κάλυψη στο σημαντικό παιχνίδι, που μπορεί να σφραγίσει την επιστρΟΦΗ, στην μεγάλη κατηγορία.

Ο  κόσμος του ΟΦΗ, μέσα από την WEB-TV της κρατικής τηλεόρασης, θα μπορέσει να παρακολουθήσει ζωντανά και αυτήν την «μάχη» για την άνοδο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook