Ο 15χρονος αναγνώρισε τον 33χρονο για τον φόνο των γονιών του – Ο 33χρονος κατονόμασε φίλο του ως συνεργό  – Αύριο η συνέχεια της απολογίας του

Κατάθεση στους ανακριτές έδωσε ο 33χρονος ύποπτος για την δολοφονία του ζευγαριού στη Λευκωσία. Η κατάθεση αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο καθώς οι αστυνομικοί έχουν πολλά ερωτήματα που χρήζουν πειστικών απαντήσεων. 

Τα όσα ανέφερε ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής θα συγκριθούν με τα όσα κατέθεσε ο 15χρονος γιος του ζευγαριού που σήμερα έδωσε κατάθεση, ως μάρτυρας της υπόθεσης. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος υπέδειξε το φονικό μαχαίρι και τα ματωμένα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη της δολοφονίας, παραδεχόμενος πως είναι ο αυτουργός. Τα πειστήρια βρίσκονται, όπως είπε, στο σπίτι του πατέρα  του στην Αγλαντζιά της Λευκωσίας. 

Κατονόμασε φίλο του ως συνεργό του 

Νεώτερες πληροφορίες σε σχέση με την ανάκριση του 33χρονου, η οποία συνεχίζεται, αναφέρουν ότι κατονόμασε έναν φίλο του ως τον κουκουλοφόρο που εισήλθε στην οικία Χατζηγεωργίου το βράδυ του διπλού φόνου. Ενδεχομένως εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Ο 33χρονος ανέτρεψε προφορική μαρτυρία που είχε δώσει ανεπισήμως το πρωί για εμπλοκή δυο αδελφών που ασχολούνται με πλαστά χαρτονομίσματα και διαρρήξεις. 

Οι ανακριτές συνεχίζουν να αναζητούν απαντήσεις στα ερωτηματικά που έχουν προκύψει για τις συνθήκες διάπραξης του φόνου, αλλά και για τα κενά που υπάρχουν σε σχέση με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο

Ο 15χρονος αναγνώρισε τον ύποπτο 

Πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης» αναφέρουν ότι αναγνώρισε τον 33χρονο ως τον άνθρωπο που τον ξύπνησε τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου και του ανέφερε ότι σκότωσε τους γονείς του αλλά δεν σκόπευε να πειράξει τον ίδιο. Η αναγνώριση του 33χρονου πάσχει ως προς την διαδικασία, καθώς η φωτογραφία του είχε δημοσιευθεί από χθες και κυκλοφορούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία είχε πρόσβαση ο 15χρονος.

Πού στρέφονται οι υποψίες της αστυνομίας

Η αστυνομία δηλώνει αισιόδοξη ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης θεωρώντας πως οι ανακρίσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Παράλληλα αναγνωρίζεται ότι στα όσα αναφέρθηκαν χθες στο δικαστήριο υπάρχουν αρκετά κενά που δημιουργούν στη κοινή γνώμη εύλογα ερωτήματα. Αυτό που θεωρούν σίγουρο, είναι ότι δεν πρόκειται για μια υπόθεση ληστείας που από κακή συγκυρία οδηγήθηκε σε διπλό φόνο. Υπάρχουν κάποιες υποψίες οι οποίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν στη πορεία των ανακρίσεων.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook