Το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ Χανίων) στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων και τον πρόεδρό της Νίκο Ξανθουδάκη:

“Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της  ΕΝ.ΑΣ. Υ.Ν.Χ

Αγαπητέ φίλε Νίκο,                                                                          

Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την εκλογή σου στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων και να σου εκφράσω τα πλέον θερμά συγχαρητήρια τόσο εκ μέρους μου, όσο και εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α Χανίων .

Αγαπητοί μας φίλοι, κύριοι και κυρίες ,αξιότιμοι συνεργάτες και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την εκλογή σας ,της συγκρότησης σε σώμα και ανάληψης των καθηκόντων σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο  , όπως αυτή προέκυψε κατά τις αρχαιρεσίες.

Σας ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία , καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό προάσπισης των δικαιωμάτων των συναδέλφων εργασιακών και οικονομικών, που καλείστε να υπηρετήσετε και όπως όλοι, μαζί  ενωμένοι , με ομαδικό πνεύμα εργασίας και συνεργασίας, να αντεπεξέλθετε άξια στις απαιτήσεις σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία καταστάσεων που διανύουμε.

Οι ευχές μας και η εκτίμηση μας θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε σας ενέργεια προώθησης των κοινών μας στόχων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook