Την πρόκριση στις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν το επόμενο διάστημα διεκδικούν τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα οι Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Γιάννης Αντωνίου, Χρήστος Τσουπάκης και Αθηνά Κέκελου θα πάρουν μέρος σε τεστ αξιολόγησης που θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από Κυριακή 29 Απριλίου έως Τρίτη 1 Μαΐου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Την πρόκριση στις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν το επόμενο διάστημα, Μεσογειακούς, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους μέσω της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ, διεκδικούν τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι το τριήμερο από Κυριακή 29 Απριλίου έως Τρίτη 1 Μαΐου θα πάρουν μέρος σε τεστ αξιολόγησης που θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι οι Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Γιάννης Αντωνίου, Χρήστος Τσουπάκης και Αθηνά Κέκελου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Το καλοκαίρι έφτασε! Καιρός να δοκιμάσετε και να γνωρίσετε της ομορφιές του Κανόε Καγιάκ και SUP στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Τμήματα για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 15:30 – 17:30. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Δημήτρης Καραγιαννίδης και Μανώλης Αγγελάκης.

Αρωγός στην προσπάθεια του Τμήματος είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία ANEK LINES.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook