Αλλού οι επιβάτες αλλού οι αποσκευές τους ενώ η πτήση προσγειώθηκε με καθυστέρηση περίπου 4 ωρών στο Αεροδρόμιο “Ι.Δασκαλογιάννης”

Τελευταία ενημέρωση 16:40

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες πτήσης τσάρτερ, της ολλανδικής αεροπορικής  εταιρίας χαμηλού κόστους, Transavia που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ με τελικό προορισμό το Αεροδρόμιο Χανίων.

Η πτήση προσγειώθηκε στο “Ι.Δασκαλογιάννης” με μεγάλη καθυστέρηση, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, ύστερα από περίπου 4 ώρες,  ενώ τους επιβάτες περίμενε μια ακόμη έκπληξη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr,  δεν είχαν φτάσει οι αποσκευές τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Skyserv Handling Services, υπεύθυνη εταιρεία υπηρεσιών εδάφους και αρμόδια για την ενημέρωση των επιβατών όσον αφορά τις αποσκευές τους, δεν λάβαμε καμία απάντηση σχετικά με την αιτία του προβλήματος που δημιουργήθηκε.

Πάντως, νωρίτερα σήμερα, το αεροδρόμιο Σίπολ του Άμστερνταμ έκλεισε για λίγο λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλά προβλήματα στις πτήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί οτι και η επόμενη προγραμματισμένη στις 21:55,  πτήση από Χανιά – Άμστρενταμ θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση μιας ώρας καθώς το αεροπλάνο θα απογειωθεί στις  22:55

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook