Με σύνθημα “γίνε η αλλαγή που περιμένεις ” μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον εθελοντικό καθαρισμό περιοχών του Αποκόρωνα στα πλαίσια της πανελλαδικής εκστρατείας let’s do it Greece 2018 . 

Στο πλευρό του Δήμου Αποκορώνου , συμμετείχαν μία σειρά από φορείς και πολίτες όπως : οι Εθνοφύλακες Χανίων , η Περιβαλλοντική Ομάδα Ευρωπαίων μονίμων κατοίκων Αποκόρωνα , ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ.) ,το Γυμνάσιο Βάμου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ τοπικό τμήμα Αποκόρωνα) ,ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Σχολείου Καλυβών, το ποδοσφαιρικό Σωματείο “ΤΙΤΑΝ” Καλυβών , ο φιλοζωικός Σύλλογος Xανίων «Η προστασία των ζώων» ,ο Πολ. Σύλλογος Αλικάμπου, ο Πολ. Σύλλογος Αρμένων ,ο Πολ. Σύλλογος Βρυσών , ο Πολ. Σύλλογος Γαβαλοχωρίου , ο Πολ. Σύλλογος Ν. Χωριού και ο Πολ. Σύλλογος Στύλου , οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος. 

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ.Χαραλαμπος Κουκιανάκης αφού ευχαρίστησε πάρα πολύ όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και όλους όσους προσέφεραν τα υλικά μέσα για να γίνει αυτή η δράση , τόνισε ότι: “διοργανώσαμε δράσεις σε τέσσερα σημεία στον Αποκόρωνα : Στον Αλικαμπο δεντροφύτευση Πολιτιστικού Κέντρου και καθαρισμό μονοπατιού της Κοιμήσεως , στις Βρύσες καθαρισμό του ποταμού και του μονοπατιού από την Ελληνική Καμάρα , στο Γαβαλοχωρι καθαρισμό του Γηπέδου και του περιβάλλοντος χώρου του πρώην Δημοτικού σχολείου Γαβαλοχωρίου από τον Πολ. Σύλλογο και τέλος καθαρισμό της διαδρομής και των μονοπατιών του ποταμού Κοιλιάρη.

Στόχος της συμμετοχής μας στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Let’s do it Greece είναι να ευαισθητοποιήσουμε όλο και περισσότερους πολίτες σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Ο Δήμος Αποκορώνου ένωσε όλους αυτούς τους φορείς και πολίτες για ένα κοινό σκοπό, την αγάπη για το περιβάλλον, τον εθελοντισμό, τον καθαρισμό και την αισθητική αναβάθμιση του Δήμου μας . Καθαριότητα σημαίνει Πολιτισμός και οφείλουμε όλοι να αγαπούμε και να προσέχουμε το φυσικό μας περιβάλλον. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να προσθέσουμε περισσότερα σημεία στο χάρτη δράσεων της εκστρατείας”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook