Γύρω στα μια εβδομάδα πήρε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πύργου για να εξιχνιάσουν την διάρρηξη που είχε γίνει σε ένα σπίτι της πόλης κατά το διάστημα που η 54χρονη ιδιοκτήτριά του απουσίαζε. Η διαλεύκανση της υπόθεσης αποκάλυψε τη δράση μιας συμμορίας ανήλικων «μπουκαδόρων», δυο αγοριών και ενός κοριτσιού!

Η κλοπή είχε γίνει μεταξύ 23 και 28 Αυγούστου και οι άγνωστοι δράστες είχαν τρυπώσει στο ισόγειο σπίτι, αφού διέρρηξαν ένα παράθυρο.

Ερεύνησαν ανενόχλητοι όλους τους χώρους και άρπαξαν όσα χρυσά κοσμήματα και τιμαλφή βρήκαν. Όμως, δεν τα χάρηκαν για πολύ, καθώς οι έρευνες που ξεκίνησαν μόλις η ιδιοκτήτρια επέστρεψε και ανακάλυψε την κλοπή, οδήγησαν στα ίχνη τους.

Οι άνδρες της Ασφάλειας, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, εντόπισαν και προσήγαγαν τα ανήλικα Ελληνόπουλα, δυο αγόρια 15 και 12 χρόνων και ένα 14χρονο κορίτσι, που ομολόγησαν την διάρρηξη! Μάλιστα, στην κατοχή της 14χρονης που φαίνεται πως ήταν και η… αρχηγός της λιλιπούτειας συμμορίας, βρέθηκε μέρος από τα κλεμμένα κοσμήματα και επιστράφηκε στην 54χρονη! Σε βάρος των τριών πιτσιρικάδων σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook