Πολλοί οι λόγοι, μια η βασική αιτία που οι Χανιώτες “παρέλασαν” από τον χώρο το Σάββατο

Ήταν αναμενόμενο να γεμίσει με κόσμο. Όχι μόνο γιατί οι προσφορές που έγιναν ήταν ανέλπιστα δελεαστικές και συμφέρουσες, ούτε μόνο γιατί οι μεθυστικές μυρωδιές των μεζέδων στο μπάρμπεκιου που είχε στηθεί έδειχναν τον δρόμο.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο το κατάστημα “Αφοι Ζουμπουλάκη” γέμισε από κόσμο το περασμένο Σάββατο, ήταν κυρίως γιατι πλέον οι πολίτες είναι υποψιασμένοι και έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν την τεράστια διαφορά που έχει για την τσέπη τους η χρήση του υγραερίου τόσο στο σπίτι, όσο και στην επιχείρηση και το αυτοκίνητό τους!

Στη γιορτή που στήθηκε όλη μέρα το Σάββατο για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματος “Αφοί Ζουμπουλάκη”, η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη από κόσμο που έσπευσε αφενός για να μην χάσει τις προσφορές σε είδη και προϊόντα υγραερίου και αφετέρου για να ενημερωθεί για όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται σχετικά με το υγραέριο.

Γιόρτασαν με εκπτώσεις και… barbeque!

Όπως ανέφερε ο Μηχανολόγος – Μηχανικός και Υπεύθυνος καταστημάτων Ζουμπουλάκη, Ευάγγελος Μπεμπής:

«Γιορτάζουμε τον ένα χρόνο λειτουργίας του καταστήματος προϊόντων και υπηρεσιών υγραερίου καθώς επίσης και του πρατηρίου υγραερίου κίνησης auto gas, στην Αναγνώστου Γογονή 155 στα Χανιά.

Να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει αυτόν τον ένα χρόνο. Εμείς το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε σε αυτή τη γιορτή, ήταν να προσφέρουμε εκπτώσεις που φτάνουν το 40% σε επιλεγμένα είδη, εκθεσιακά, 20% σε ψησταριές, μπάρμπεκιου και μια πολύ καλή έκπτωση στο auto gas, το υγραέριο κίνησης»

Εκτός από τις προσφορές πραγματοποιήθηκε και κλήρωση για έναν ταχυθερμαντήρα υγραερίου αξίας 420€ μια προσφορά της ARISTON.

Το πλεονέκτημα του υγραερίου ο πολίτης το αντιλαμβάνεται στην τσέπη του – Δείτε ενδεικτικά πόσο εξοικονομείτε

Η εξοικονόμηση που μπορεί να πετύχει ο καταναλωτής με τη χρήση υγραερίου είναι τεράστια. Το ενδιαφέρον υπήρξε πολύ μεγάλο τόσο για ψησταριές, όσο και για κουζίνες με εστίες που λειτουργούν με υγραέριο, ενώ εντυπωσιακός ήταν ο αριθμός των οδηγών που πέρασε να γεμίσει το ντεπόζιτο των οχημάτων του με υγραέριο κίνησης, αποδεικνύοντας ότι οι καταναλωτές και στα Χανιά έχουν αρχίσει πλέον να αναζητούν και να στρέφονται στις οικονομικότερες λύσεις οι οποίες έχουν φιλικότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

«Η κουζίνα υγραερίου είναι απείρως πιο οικονομική σε κατανάλωση από ό,τι η ηλεκτρική κουζίνα. Στη θέρμανση και το ζεστό νερό, το υγραέριο σε σχέση με το πετρέλαιο, έχει εξοικονόμηση που φτάνει το 40%. Στη μετακίνηση, το υγραέριο κίνησης σε σχέση με τη βενζίνη είναι οικονομικότερο μέχρι και 45-50 %. Υπάρχει πλέον μεγάλος αριθμός πολιτών που έχει μετατρέψει το αυτοκίνητό του ώστε να κινείται με υγραέριο κίνησης. Το πλεονέκτημα το αντιλαμβάνεται στην τσέπη του αλλά και στο περιβάλλον

Μέχρι τώρα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση. Το θετικό είναι ότι ο κόσμος έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται την εξοικονόμηση που έχει με τη χρήση υγραερίου, έχει εξοικειωθεί με το υγραέριο, έχουν φύγει οι φοβίες του και εδώ είμαστε για να λύσουμε όλες τις απορίες. Η εξοικονόμηση είναι τεράστια» επισημαίνει ο κ. Μπεμπής

Στο κατάστημα των Αφων Ζουμπουλάκη, διατίθενται όλα τα είδη που λειτουργούν με υγραέριο όπως κουζίνες, ψησταριές, φούρνοι, εντοιχιζόμενες εστίες κ.ά, ενώ για όσους δίνουν έμφαση και στο design αξίζει να σημειωθεί ότι τα είδη είναι αρκετά ελκυστικά και στη σχεδίασή τους. Επιπλέον το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος ασχολείται και με τις εγκαταστάσεις, παρέχοντας μάλιστα δωρεάν οικονομοτεχνκή μελέτη, δίνοντας λύσεις για μια κατοικία από την αρχή, είτε πρόκειται για το μαγείρεμα, είτε για τη θέρμανση, είτε το ζεστό νερό.

 

 

 

 

Δείτε το φυλλάδιο και τις υπηρεσίες της ZGAS

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook