Παρά την εμφανή διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ο Πέτρος Δημητρίου παρουσιάστηκε σίγουρος στις δηλώσεις του ότι ο Παναιγιάλειος ήταν πάρα πολύ καλύτερος!

Ο έμπειρος προπονητής εκθείασε την εμφάνιση των παικτών του, λέγοντας ότι είχαν απλά ένα κακό 15λεπτο στην αρχή του ματς.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Για το παιχνίδι δεν νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω, μιλήσανε οι παίκτες στο γήπεδο. Ήταν καλύτερος ο Παναιγιάλειος, ήταν πάρα πολύ καλύτερος» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Για το παιχνίδι δεν νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω, μιλήσανε οι παίκτες στο γήπεδο. Ήταν καλύτερος ο Παναιγιάλειος, ήταν πάρα πολύ καλύτερος και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την παρουσία του. Σίγουρα δεν πήραμε τους βαθμούς… Είχαμε ένα τέταρτο στην αρχή κακό, δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένο, όπου ο παίκτης μας έχασε τον στόπερ και δεχτήκαμε κι ένα γκολ που έγινε ωραία ενέργεια από τα παιδιά.

Από εκεί και πέρα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πλήρη κατοχή του παιχνιδιού, είχαμε φάσεις, ένα δοκάρι και δείξαμε εξαιρετική παρουσία. Υπήρχαν αυτοματισμοί, υπήρχε διάθεση, καλό ποδόσφαιρο, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Βέβαια ρισκάραμε στον ΟΦΗ, γιατί αφήσαμε κάποια παιδιά έξω. Όπως ξέρετε εμείς την ομάδα τη στήσαμε τον Ιανουάριο και είχαν μείνει 8 παίκτες, οπότε τα καινούρια παιδιά δεν ήταν δυνατόν να βγάλουν όλα τα ματς μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, που είχαμε επιτυχία, όπου παίξαμε Κυριακή-Πέμπτη-Δευτέρα. Οπότε κάναμε ένα rotation, είχαμε αφήσει 7 παιδιά έξω, τα οποία τα χρησιμοποιήσαμε σήμερα. Παρ’ όλα αυτά είχαμε και τρεις πολύ καλές ελλείψεις, όπως ο Σκαρτσίλας, ο Ρέλλας και ο Τζανουλίνο. Αυτοί οι τρεις δεν έπαιξαν. Όμως η παρουσία του δευτέρου ημιχρόνου με ενθουσίασε. Όταν έχεις μια κατοχή της μπάλας και ελέγχεις το παιχνίδι σε όλο το πλάτος του γηπέδου… Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός, επειδή έπαιξα ξανά με τον Αχαρναϊκό, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι σχεδόν στο σκεπτικό το δικό μας. Νομίζω εμείς και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός πρέπει να έχουμε το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας, γιατί κι εμείς είμαστε πολύ χαμηλά, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να δουλέψουμε τα παιδιά από το καλοκαίρι. Τώρα κοιτάμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς και παράλληλα να “χτίσουμε” και την ομάδα για να μπορέσουμε να τη σώσουμε. Έχουμε και τα δύο παιχνίδια, που δεν τα έχουμε πάρει ενώ όλοι οι άλλοι τα έχουν πάρει κι έχουμε και τρία παιχνίδια σερί στο τέλος και τελειώνουμε, δύο στην έδρα μας και ένα εκτός, που αν καταφέρουμε και τα πάρουμε η ομάδα θα είναι πολύ κοντά στο να μπορέσει να σωθεί, σε συνάρτηση και ότι με την επιτήρηση που γίνεται πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, χωρίς να έχουμε πρόβλημα εμείς και θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα. Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια όλοι, εγώ, με τον συνεργάτη μου τον κ. Κοντογιάννη και τα παιδιά. Σίγουρα η μόνη μας παρένθεση ήταν το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που δεχτήκαμε επτά γκολ. Αλλά για το σημερινό παιχνίδι θέλω να δώσω πολλά “εύγε” στην ομάδα μας. Βέβαια ο ΑΟΧ-Κισσαμικός δεν είχε και κάποιο στόχο σήμερα και ίσως γι’ αυτό ψιλοχαλάρωσε, αλλά η παρουσία που είχαν τα παιδιά ήταν εξαιρετική σήμερα. Εκεί θέλω να σταθώ και αυτό μου δίνει ελπίδες για τη συνέχεια. Άλλωστε είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το πω εγώ, το είδατε στο γήπεδο. Εύχομαι να τελειώσει καλά η χρονιά για τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίκτες και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook