Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα “η Ευρώπη στην περιφέρεια μου”.

Η Περιφέρεια Κρήτης αναδεικνύει και προβάλει τα έργα και τις αναπτυξιακές παρεμβάσεις που υλοποιούνται στο νησί με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχή χρονιά, στην επιτυχημένη πανευρωπαϊκή καμπάνια ενημέρωσης Europe in My Region (Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου).

Η ενημερωτική καμπάνια για το έτος 2018 φέρει τον τίτλο: «Ευρώπη για όλους» και σκοπό έχει να αναδείξει τα έργα του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης, που υποστηρίζουν τις κοινωνικές δομές φιλοξενίας ΑμΕΑ και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν πέντε εκδηλώσεις στο Ηράκλειο, Ρέθυμνο και τα Χανιά από τις 10 έως 20 Μάη με τη συνεργασία των παρακάτω φορέων λειτουργίας των κοινωνικών δομών φιλοξενίας ΑμΕΑ (ΚΔΗΦ):
Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων A.M.E.A. «ΑΓΑΠΗ»
Ένωση Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων «ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ»
Σύλλογο « ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ»
Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ»
Σύλλογο Προστασίας Αυτιστικών παιδιών Ν. Χανίων «Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ»
Τις επόμενες ημέρες η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης θα δώσει το αναλυτικό πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook