H ΑΝΕΚ LINES, την Παρασκευή 27 Απριλίου, στο υπερσύγχρονο Συνεδριακό της Κέντρο στα Χανιά, τίμησε, ως χορηγός, τους πρωταθλητές Ελλάδας :”ΓΥΜΝ. ΣΥΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ”, ΝΟΧ – ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ, και Ποδηλατικό Σύλλογο “ΤΑΛΩΣ – ΑΝΕΚ LINES”

Όπως αναφέρει η ΑΝΕΚ LINES σε σχετική της ανακοίνωση:

H ΑΝΕΚ LINES, με πίστη στα αθλητικά ιδεώδη, τίμησε την Παρασκευή 27 Απριλίου ως χορηγός τρία σπουδαία σωματεία του τόπου, τρεις συλλόγους που εστέφθησαν πρωταθλητές Ελλάδος τη χρονιά που πέρασε, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της 50χρονης διαδρομής της εταιρείας και υπογραμμίζουν την αρωγή της στα τοπικά δρώμενα:  τον “Γυμναστικό Σύλλογο Ελευθέριο Βενιζέλο”, τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (ΝΟΧ) Κανόε Καγιάκ, και τον Ποδηλατικό Σύλλογο ΤΑΛΩΣ-ΑΝΕΚ LINES. 

Σε μία χαρούμενη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας στα Χανιά, παρουσία των Διοικήσεων της ΑΝΕΚ και των Συλλόγων τα “φώτα” έκλεψαν οι μεγάλοι και οι κυρίως οι μικροί πρωταθλητές των σωματείων. 

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο κ. Γεώργιος Κατσανεβάκης, Πρόεδρος της ANEK LINES  μίλησε για τη σημασία της χορηγίας ως πολύτιμο θεσμό που ενισχύει την κοινωνία και τον πολιτισμό, συμβάλλοντας στην πρόοδο του τόπου. Επιδίδοντας τιμητική πλακέτα στον Αθλητικό Γυμναστικό Συλλόγο Ελ.. Βενιζέλο”  υπογράμμισε «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τιμάμε σήμερα έναν σύλλογο που εδώ και 22 χρόνια έχει κάνει πολλές φορές περήφανη την Κρήτη μας. Γράφοντας τη δική του ιστορία στον κλασσικό στίβο, ο Σύλλογος αποτελεί κεφάλαιο στην ιστορία του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού, έχοντας ξεχωρίσει για τις μοναδικές του επιτυχίες.»

Ο κ. Γεώργιος Γιατρουδάκης, Πρόεδρος του ΔΣ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ελ. Βενιζέλος, ευχαρίστησε από καρδιάς την ΑΝΕΚ LINES, η οποία παραμένει στο πλευρό των αθλητών σε κάθε  προσπάθεια 20 χρόνια τώρα & θα συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του συλλόγου ως το τέλος του χρόνου, μέσα από μία συνεργασία που θεμελιώνεται στην αγάπη για την Κρήτη, στο ήθος και τις αξίες που πρεσβεύουν από κοινού.

Και «περνώντας» από τις “στεριανές πρωτιές” στις πρωτιές της θάλασσας, ο κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκη, Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, βραβεύοντας το ΝΟΧ Κανόε Καγιάκ τόνισε: «Με μεγάλη χαρά, τιμούμε σήμερα έναν μεγάλο αθλητικό όμιλο του τόπου μας, ένα “χρυσό” σωματείο που αποτελεί κορυφαία δύναμη του Κανόε Καγιάκ, στην Ελλάδα. Με τον ΝΟΧ μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί που βρίσκονται ριζωμένοι σε κοινές αξίες». Ο κος Πρωτοπαπαδάκης με αφορμή τις δυσκολίες των ημερών και τις επιτυχίες των αθλητών έκλεισε με την φράση του  Henry Ford.: “Όταν όλα φαίνονται να είναι εναντίον σου, θυμήσου ότι το αεροπλάνο απογειώνεται κόντρα στον άνεμο”.

Η πρόεδρος του ΝΟΧ, κ. Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, παραλαμβάνοντας την πλακέτα, ευχαρίστησε θερμά την ΑΝΕΚ LINES για τη διαρκή ενίσχυση που προσφέρει τόσο στον όμιλο, όσο και στον αθλητισμό του τόπου, καθώς και για την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το Φεβρουάριο του 2019. Ανανέωση που αποτελεί την κινητήρια δύναμη του Συλλόγου, στις αλλεπάλληλες συμμετοχές του σε αγώνες εκτός Κρήτης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση του Ποδηλατικού Συλλόγου ΤΑΛΩΣ – ANEK LINES, από τον κ. Αντώνη Καλαμάρα Εμπορικό Δ/ντή της ΑΝΕΚ LINES. Κατά την απονομή ο κ. Καλαμάρας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε περήφανοι που έχουμε σήμερα την ευκαιρία να βραβεύσουμε τον Σύλλογο “ΤΑΛΩΣ”, οι αθλητές του οποίου με τις χρυσές ρόδες των ποδηλάτων τους, έχουν καταφέρει να κερδίσουν μεγάλες διακρίσεις και να μεταφέρουν το όνομα της πατρίδας μας εντός και εκτός συνόρων. Ένα συμβολικό ευχαριστώ λοιπόν σήμερα και από όλους εμάς εδώ στην ΑΝΕΚ, συνοδοιπόρο τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια του δουλευταρά ποδηλατικού “γίγαντα” ΤΑΛΩΣ” , για τις  μεγάλες στιγμές συγκίνησης, χαράς και περηφάνιας που μας χάρισε μέσα από τις δύσκολες πρωτιές του στην Ελλάδα, την Ευρώπη, τον κόσμο.»  

Ο κ. Γιάννης Κοπανάκης, πρόεδρος του ΤΑΛΩΣ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πολυετή  και καθοριστική στήριξη της ΑΝΕΚ LINES, και παράλληλα ευχαρίστησε από καρδιάς την εταιρεία για την ανανέωση της χορηγίας μέχρι το τέλος του 2020. “Επτά πρωταθλήματα σε δέκα χρόνια. Δεν θα φτάναμε εκεί που έχουμε φτάσει χωρίς την καθοριστική βοήθεια της ΑΝΕΚ. Η αρωγή της μεγάλης Κρητικής Ναυτιλιακής Εταιρείας μας “οδήγησε” στην επίτευξη των στόχων μας” ανέφερε ο κος Κοπανάκης που έκλεισε ευχόμενος πάντα καλά ταξίδια στην ΑΝΕΚ.
Κατά την αποχώρηση, οι παρευρισκόμενοι έλαβαν ένα καλαίσθητο αναμνηστικό, με την υπογραφή της ΑΝΕΚ LINES.

Η ΑΝEK LINES, με πίστη στις αρχές και το όραμα της, ανανεώνει τη δέσμευσή της απέναντι στους πρωταθλητές του τόπου και συνεχίζει το ταξίδι της με διαχρονικούς συνοδοιπόρους, που κάνουν περήφανη την Κρήτη σε στεριά και θάλασσα. Με συνέπεια και αφοσίωση η εταιρεία, στέκεται σε όλη της πορεία σταθερή αρωγός σε κάθε προσπάθεια που εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της και γίνεται το όχημα που μεταφέρει τον κρητικό αθλητικό παλμό σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο.

Και το ταξίδι συνεχίζεται με πλώρη το μέλλον!

Τρεις τιμητικές πλακέτες ως συμβολικό ευχαριστώ από την χορηγό ΑΝΕΚ LINES στους 3 πρωταθλητές : “ΓΥΜΝ. ΣΥΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ”, ΝΟΧ – ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ, και Ποδηλατικό Σύλλογο “ΤΑΛΩΣ – ΑΝΕΚ LINES”

Μικροί και μεγάλοι πρωταθλητές λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης

Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ κος Γ. Κατσανεβάκης έχοντας επιδώσει την τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του “Γυμν. Συλ. Ελ. Βενιζέλος” κο Γ. Γιατρουδάκη.

Η Πρόεδρος του ΝΟΧ κα Χαρά Πράπα Μυλωνάκη παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον Αντιπρόεδρο της ΑΝΕΚ κο Σπ. Πρωτοπαπαδάκη.

Ο Πρόεδρος του ποδηλατικού συλλόγου “ΤΑΛΩΣ” κος Γιάννης Κοπανάκης μόλις έχει παραλάβει την τιμητική πλακέτα από τον Εμπορικό Δ/ντη της ΑΝΕΚ κο Αντώνη Καλαμάρα 

Πρόεδροι, στελέχη, προπονητές, αθλητές σε αναμνηστική φωτογραφία αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook