Στην ανάκληση του νέου compact SUV προχωρά η Opel ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, για έλεγχο της πλεξούδας καλωδίωσης του αμαξώματος.

Η ανάκληση αφορά σε 254 μονάδες του Crossland X, κατασκευής 2018. Στα επηρεαζόμενα οχήματα υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης διάφορων σφαλμάτων λόγω πιθανής φθοράς από τριβή ανάμεσα στην πλεξούδα καλωδίωσης του αμαξώματος και σε ένα βιδωτό μπουζόνι στον χώρο των ποδιών του συνοδηγού. Στη χειρότερη περίπτωση αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές στα απλά καλώδια της πλεξούδας καλωδίωσης του αμαξώματος και σε εμφάνιση δυσλειτουργιών σε διάφορα συστήματα του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για βλάβες ή ατυχήματα που να σχετίζονται με την παραπάνω διορθωτική ενέργεια.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εμπλέκονται στην ανάκληση, θα ενημερωθούν με συστημένη επιστολή, καθώς και με τηλεφωνική επικοινωνία, για τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προληπτικές διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Opel ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 211 211 1543.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook