Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, δύο Έλληνες ηλικίας 26 και 32 ετών,  κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, σε βάρος του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση όπου κατά τη διάρκεια αυτής, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ακινητοποιήθηκαν. 

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα οχήματα τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 3.100 γραμμάρια κάνναβης.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 φυσίγγια και ένα σπαθί με μήκος λάμας 68 εκατοστά.
 
Επιπλέον, κατασχέθηκαν και τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών   Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook