Η βιτρίνα της πόλης, το μεγαλύτερο αξιοθέατο έχει γίνει τουριστική ατραξιόν ενός ξέφραγου αμπελιού

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Χάληδων στο ενετικό λιμάνι Χανίων όταν μια ομάδα Ρομά πιάστηκε στα χέρια.

Τα αίματα άναψαν μέσα σε ένα λεπτό μεταξύ μιας ομάδας ατόμων η οποία πιάστηκε στα χέρια. 

Το επεισόδιο προκλήθηκε εν μέση οδώ όταν αρχισε ο ένας να κυνηγά τον άλλο και στη συνέχεια “έπεσε ξύλο” προκαλώντας αναστάτωση στους περαστικούς και κυρίως στους τουρίστες οι οποίοι παρακολουθούσαν έντρομοι και με απορία τι συμβαίνει.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα στον τόπο του συμβάντος με 2 περιπολικά και 5 αστυνομικούς που επενέβησαν ταχύτατα προκειμένου να λήξει το περιστατικό.

Κάποιοι περαστικοί υποστήριξαν ότι το επεισόδιο προκλήθηκε λόγω κλοπής που επιχειρήθηκε από Ρομά σε βάρος Αλβανών. Ωστόσο, δεν έχει καταγραφεί να τελέστηκε κάποια κλοπή ή διάρρηξη. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει δημοσιοποιηθεί η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στη Χάληδων, στην πλατεία Μητροπόλεως και στο ενετικό λιμάνι.

Η βιτρίνα της πόλης, το μεγαλύτερο αξιοθέατο έχει γίνει τουριστική ατραξιόν ενός ξέφραγου αμπελιού. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δημοσιοποίησει τις καταγγελίες πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί. Μάλιστα στη συνέχεια έγινε και σύσκεψη για την ασφάλεια που πρέπει να τηρηθεί, την αποφυγή των επεισοδίων και της απαράδεκτης εικόνας που επικρατεί. Όμως, τελικά όλα αυτά είναι φωνή βοόντος εν τη ερήμω. Στην πραγματικότητα καμία αρχή δεν έπραξε.

Αν δεν υπάρξει συνεχής παρουσία της αστυνομίας στο σημείο ειδικά τώρα που οδεύουμε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook