Η “ψυχή” της “Κίτρινης Αποστολής” Δημήτρης Αποστολάκης το αποκάλυψε, προς τιμήν του ζευγαριού, ότι το εν λόγω ζευγάρι προτίμησε να προσφέρει βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες της πόλης αντί για μπομπονιέρες.

Πέραν της πρωτοτυπίας του γάμου του Μπάμπη και της Χρυσούλας που θα έχουν στον γάμο τους 17 κουμπάρους (!!), αποδεικνύουν ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά. Όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αποστολάκης, ο άνθρωπος που τρέχει όλη αυτήν την τεράστια φιλανθρωπική “οικογένεια” που λέγεται “Κίτρινη Αποστολή”, το ζευγάρι ήδη πήγε δεκάδες τρόφιμα στις εγκαταστάσεις της προκειμένου εκείνη να τα μοιράσει σε ευπαθείς ομάδες της πόλης του Ηρακλείου.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αποστολάκη

Η ‘Χρυσουλα Στριλιγκα’ και ο Μπάμπης Παπαδάκης Παπαδάκης θα παντρευτούν την ερχόμενη εβδομάδα και εκτός από την πληθώρα των κουμπάρων (17) ο γάμος τους θα είναι ξεχωριστός και για ένα ακόμη λόγο!!! 

Τα νέα αυτά παιδιά αποφάσισαν αντί για μπομπονιέρες να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και στις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας φέρνοντας στις εγκαταστάσεις μας πάρα πολλά τρόφιμα!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε κάθε ευτυχία στο καινούργιο ξεκίνημα της ζωής τους, που είμαστε σίγουροι από το πόσο συνεσταλμένα παιδιά είναι θα είναι εξαιρετικό !!!!!

Με εκτίμηση Κίτρινη Αποστολή!!!( Προσπαθούμε να κάνουμε το κόσμο μας λίγο καλύτερο). Καλό σας βράδυ!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook