Το νέο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών και απαγορεύει την χρήση “γουρουνών” κάτω των 125cc είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση των ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων οχημάτων.

Μορφή διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Χερσονήσου πήραν οι αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων μετά την κατάθεση νομοσχεδίου από το Υπουργείο Μεταφορών που απαγορεύει την κυκλοφορία τους σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Οι ιδιοκτήτες των γραφείων διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Δημαρχείο Χερσονήσου κλείνοντας τον κεντρικό δρόμο με “γουρούνες” σε μια συμβολική κίνηση με την οποία έδειξαν την αντίδραση τους. 

Μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου, χιλιάδες εταιρείες ενοικιάσεων οχημάτων για να μπορούν πλέον να ικανοποιούν τους πελάτες που είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτων (και όχι μοτοσικλέτας) θα πρέπει να προμηθευτούν αυτοκίνητα ή ATV μεγαλυτέρων των 125cc για να καλύψουν τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου. Σημειώστε πως η αξία ενός μεγάλου κυβισμού ATV μπορεί να φτάσει ακόμα και αυτή ενός μικρού αυτοκινήτου (κινέζικη “γουρούνα” 400cc κοστίζει 5.500€).δρομους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook