Ανέβηκαν οι τόνοι στην ολομέλεια της Βουλής, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη να κατηγορεί την κυβέρνηση, λέγοντας ότι με τη δημιουργία Τζαμιού «κατασκευάζει τρομοκράτες», αλλά και για τα μεγάλα πολιτικοοικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα να λέει με νόημα «υπάρχει και το Γουδί».

Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εξέφρασε την άποψη ότι, «η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους, θα αποτελέσει βόμβα για την χώρα» και πρόσθεσε ότι «σε ένα σταθερό και ισχυρό μουσουλμανικό κέντρο, θα δημιουργούνται επικίνδυνοι τρομοκράτες».

Παράλληλα σύμφωνα με το protothema.gr και με αφορμή τις νέες ανακοινώσεις του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, κάλεσε για ακόμη μια φορά ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία να προχωρήσουν σε κυβέρνηση εθνική σωτηρίας, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα κόμματα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση «υπάρχει και το Γουδί».

Από την άλλη ο υπουργός περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απάντησε πως οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες και απαιτείται από όλους ψυχραιμία και νηφαλιότητα, ενώ εξήγησε στον κύριο Καρατζαφέρη πως η κατασκευή Τζαμιού αποτελεί ευρωπαϊκή υποχρέωση της Ελλάδας την οποία και η κυβέρνηση υλοποιεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook