Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου έφτασαν στη Θεσσαλονίκη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με το περιοδικό \”ΟΚ\”, το ζευγάρι διέμεινε σε σουίτα του ξενοδοχείου The Met, ενώ λίγες ώρες μετά την άφιξη τους ταξίδεψαν μέχρι τα Γιαννιτσά, όπου ο τραγουδιστής είχε προγραμματισμένη συναυλία. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας κατευθύνθηκαν οδικώς στη Βέροια για ένα ακόμη live του 32χρονου τραγουδιστή, ενώ το βράδυ της Δευτέρας, η 33χρονη ηθοποιός ήταν και πάλι κοντά του, στα παρασκήνια του Θεάτρου Δάσους της Θεσσαλονίκης, στην προτελευταία εμφάνιση του αγαπημένου της για το φετινό καλοκαίρι.

«Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό. Έτσι, η Ζέτα για άλλη μια φορά ακολούθησε τον Μιχάλη στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στη Βόρεια Ελλάδα. Ταξίδεψαν οδικώς στη συμπρωτεύουσα και βγήκαν από το ξενοδοχείο μόνο για να βρεθούν στους χώρους των συναυλιών» εξηγεί στο ΟΚ! συνεργάτης του τραγουδιστή, που ήταν κοντά του στις τρεις συναυλίες.

\"Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης

Το ζευγάρι είχε σχεδιάσει να επιστρέψει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης, αφού αύριο, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ο Μιχάλης έχει την προγραμματισμένη sold-out συναυλία του στον Λυκαβηττό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook