Ο Πρίγκηπας Κάρολος και η Πριγκίπισσα της Κορνουάλης, σύζυγος του, Καμίλας θα βρεθούν το μεσημέρι της Παρασκευής στις Αρχάνες όπου θα επισκεφτούν την Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποιήθηκαν, η επίσκεψη του Πριγκηπικού ζεύγους θα διαρκέσει ακριβώς 75 λεπτά. Ο Κάρολος και η Καμίλα θα ακολουθήσουν ξεχωριστό πρόγραμμα. Ο Πρίγκηπας θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Αναπτυξιακής Ηρακλείου όπου θα ενημερωθεί για το έργο που συντελείται στο θέμα των προσφύγων ενώ στην συνέχεια θα συναντηθεί με τους εργαζομένους στο πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστίας και η, εκεί, επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν με τους πρόσφυγες.

Η Καμίλα, από την πλευρά της, θα βρεθεί στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, στην Βίλα Αριάδνη και τις εγκαταστάσεις της Βρετανικής Αρχαιολογικής σχολής ενώ η περιοδεία της θα κλείσει με επίσκεψη στο Οινοποιείο Λυραράκη. Στην συνέχεια θα μεταβεί στις Αρχάνες όπου θα συναντήσει τον σύζυγο της και το Πριγκιπικό ζεύγος θα βρεθεί στην Πλατεία της Παναγίας και θα πάρει γεύση από Κρητικό γλέντι που θα γίνει με Κρητικά προϊόντα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook