Ανακοίνωση μετά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής

“Πραγματοποιήθηκε την 11/05/2018 και ώρα 18:30΄, έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, παρουσία μελών της Ένωσής ανάμεσά τους και ο Διοικητής του Τμήματος Μεταγωγών-Δικαστηρίων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Γεώργιος ΣΑΡΙΚΑΚΗΣ, με θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόδραση κρατουμένων από το Λιμάνι του Πειραιά κατά τη μεταγωγή τους από αστυνομικούς της Διεύθυνσής μας την 09/05/2018. 

Τέθηκαν προς συζήτηση όλες οι παράμετροι της απόδρασης παρουσία των αστυνομικών – μελών μας οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή τη μεταγωγή.

Η Ένωσή μας στο σύνολό της δηλώνει την ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ από νομικής, ηθικής, υλικής πλευράς προς τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μας. Στο πλαίσιο αυτό έγινε τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου μας κ. Νικόλαου ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ με τον Δικηγόρο κ. Πέτρο Μαντούβαλο για να αναλάβει την υπόθεση των συναδέλφων μας παράλληλα με τους νομικούς συμβούλους της Ένωσής μας. Αποδέχθηκε αμέσως την πρότασή μας να αναλάβει την πλήρη νομική προστασία των μελών μας ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας γι΄αυτό.

Με μεγάλη μας χαρά μετά το πέρας του έκτακτου Δ.Σ. πληροφορηθήκαμε για τη σύλληψη και των άλλων δύο (2) δραπετών στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της Ε.Κ.Α.Μ τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. “

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook