«Η περιπέτεια πρέπει να τελειώσει σύντομα», είπε για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
 
«Η Τουρκία θέλει να περάσει ένα θετικό μήνυμα», δήλωσε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ βρισκόταν στο δρόμο προς την Αδριανούπολη, όπου θα συναντήσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που θα επισκεφτεί τους δύο αξιωματικούς και όπως είπε, η επίσκεψη αυτή ήταν μία πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις συναντήσεις που είχε με στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ενώ συνέβαλαν και οι προσωπικές του προσπάθειες που έγιναν κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία.

«Η περιπέτεια πρέπει να τελειώσει σύντομα και αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελε να περάσει το Ευρωκοινοβούλιο», σημείωσε ο ευρωβουλευτής και αναφερόμενος στην ίδια τη συνάντησή του με τους δύο στρατιωτικούς τόνισε ότι «θα περάσω το μήνυμα αγάπης ενός ολόκληρου έθνους που απαιτεί, δεν ζητά την απελευθέρωση των δύο αξιωματικών».

Όμως όπως εξήγησε, οι προσπάθειες για απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών δε θα περιοριστούν στη σημερινή του επίσκεψη, αφού αύριο ξεκινήσει γύρος πρωτοβουλιών, με αρχή τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου.

Πηγή: newsbeast.gr