Μια επιληπτική κρίση της προκάλεσε απώλεια μνήμης. "Είδα τη μητέρα μου και δεν είχα ιδέα ποια ήταν αυτή η γυναίκα...", δηλώνει.

Το 2010 η 19χρονη Τζέσικα Σάρμαν διαγνώστηκε με επιληψία του μετωπιαίου λοβού. Πριν περίπου ένα χρόνο η νεαρή υπέφερε από από μία επιληπτική κρίση που την οδήγησε σε απώλεια μνήμης.

Παρόλο που όταν έπαθε την κρίση επιληψίας στο δρόμο για τη δουλειά της, ήταν δίπλα το αγόρι της και την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, εκείνη υπέφερε από απώλεια μνήμης. Μαζί με την οικογένειά της, η Τζέσικα όταν συνήλθε έπρεπε να γνωρίσει από την αρχή την οικογένειά της και τον 25χρονο Ρίτσαρντ Μπίσοπ.

«Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε. Μετά από τόσες πολλές επιληπτικές κρίσεις, η στιγμιαία απώλεια μνήμης ήταν φυσικό επακόλουθο. Μετά από μία ώρα από το περιστατικό, είδα τη μητέρα μου και δεν είχα ιδέα ποια ήταν αυτή η γυναίκα. Έβλεπα συνέχεια ανθρώπους γύρω μου χωρίς να αναγνωρίζω ποιοι είναι…», δηλώνει η ίδια.

Και συμπληρώνει: «Έπρεπε να μου δείξουν φωτογραφίες για να πειστώ ποιοι είναι. Τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα με τον Ρίτσαρντ… Για μένα ήταν ένας ξένος». Ο Ρίτσαρντ ήταν καταρρακωμένος και έκανε τα πάντα ώστε η Τζέσικα να τον θυμηθεί.

Μετά από πολύ χρόνο και κόπο, η νεαρή έχει βρει και πάλι τις ισορροπίες της. Είναι συνέχεια δίπλα στην οικογένειά της, μαζί με τον Ρίτσαρντ και όλα κυλούν ομαλά με την υγεία της. Η ίδια όμως δεν κρύβει τον φόβο της μην της ξανασυμβεί. «Με όλα όσα έχω περάσει, μπορώ να πω ότι είμαι ικανή να αντιμετωπίσω τα πάντα. Προς το παρόν το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω νέες αναμνήσεις!», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο: