Παρέμβαση στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου πραγματοποίησε η ΛΑ - ΑΑΣ την Τρίτη το απόγευμα.

Αναλυτικά το κείμενο

Η διαμαρτυρία είχε σκοπό να καταγγείλει τις θηριωδίες των ισραηλινών δολοφόνων με τους 60 νεκρούς και τους χιλιάδες τραυματίες Παλαιστίνιους, την ανάμειξη των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ που δημιουργεί κινδύνους για τους λαούς της περιοχής και την όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. 

Να καταγγείλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την πιο ξενόδουλη κυβέρνηση,που δίνει "γη και ύδωρ" στους φονιάδες με την αναβάθμιση των βάσεων και την πρόσκληση για την δημιουργία νέων, αλλά και την δημιουργία αντιδραστικών συμμαχιών με τους δολοφόνους του Ισραήλ κατ' εντολή των ΗΠΑ. 

Ταυτόχρονα, ανέδειξε την αναγκαιότητα ανάπτυξης μαζικού αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, του μόνου που μπορεί να βάλει φραγμό στα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών αλλά και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των Παλαιστινίων για λευτεριά και ανεξαρτησία. 

Η παρέμβαση έγινε με πανό, ντουντούκα μοίρασμα έντυπου υλικού αλλά και με συμμετοχή αρκετών συντρόφων. Δυστυχώς, η μόνη συλλογικότητα που έδωσε, στο Ηράκλειο, μια πρώτη απάντηση στη μαζική δολοφονία των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς δολοφόνους ήταν η ΛΑ - ΑΑΣ.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook