Κόρναρε συνεχώς μέχρι να την εντοπίσουν

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε 72χρονη που το πρωί της Τετάρτης έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό έξω από το χωριό Μπαλταίικα στον Προυσό Ευρυτανίας.

Χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες για να εντοπίσουν κάτοικοι του χωριού το αυτοκίνητο και να καλέσουν βοήθεια, για καλή της τύχη όμως άκουσαν κάποια στιγμή τα κορναρίσματά της και κάπως έτσι έληξε ο εφιάλτης της λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι.

Η ηλικιωμένη είχε φύγει λίγο μετά τις 8 το πρωί από το παραπάνω χωριό, όταν από λάθος χειρισμό το αμάξι της έφυγε στο γκρεμό. Η βουτιά ήταν στα 20-25 μέτρα όπου το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε αναποδογυρισμένο ανάμεσα στα πουρνάρια με την τραυματισμένη επίσης εγκλωβισμένη σε αυτό. Ήταν σχεδόν 12 όταν κάποιος κάτοικος άκουσε τςι κόρνες και πήγε να δει τι συμβαίνει εντοπίζοντας τον τουμπαρισμένο αμάξι και την εγκλωβισμένη οδηγό.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής μαζί με την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μετά από επίπονες προσπάθειες η τραυματισμένη γυναίκα ανέβηκε με φορείο στο δρόμο, όπου την παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τη διεκόμισε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου για πρώτες βοήθειες.

Δείτε βίντεο από την διάσωση από το evrytanika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook