Αύριο συνεχίζεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό δύο γιατρών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και ενός 30χρονου που ήταν μαζί της το μοιραίο βράδυ

Τελευταία ενημέρωση 15.58

Οι τραγικές μνήμες από το θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, που κατέληξε μετά από υπερβολική χρήση αλκοόλ , παραμονές του Πάσχα, τον Απρίλιο του 2011 στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, “ξύπνησαν” σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων.

Η εκδίκαση της υπόθεσης άρχισε με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου σε βάρος δύο ειδικευομένων γιατρών , οι οποίοι στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχαν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τους είχε επιβληθεί φυλάκιση τριάντα μηνών καθώς και ενός 30χρονου (σήμερα) ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικασθεί για  βιασμό της 16χρονης, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 7 ετών με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Μετά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου και οι τρεις δήλωσαν αθώοι.

Η δίκη συνεχίστηκε με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, με πρώτη την μητέρα της αδικοχαμένης 16χρονης κοπέλας η οποία όπως και στην πρώτη δίκη, αφηγήθηκε τα όσα έγιναν την μοιραία νύχτα που ενημερώθηκε πως η κόρη της ήταν στο Νοσοκομείο.

Το δικαστήριο διέκοψε για να συνεχίσει αύριο το πρωί την εκδίκαση με τους υπόλοιπους μάρτυρες κατηγορίας αλλά και υπεράσπισης.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη δίκη είχε ξεκινήσει στις 20 Φεβρουαρίου 2015 και η απόφαση του Δικαστηρίου βγήκε στις 11 Μαρτίου 2015.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook