Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα συμμετάσχει στην 1η Θερινή ημερίδα Ορίων & Προαγωνιστικών, που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου στο Ηράκλειο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Μια νέα αγωνιστική δραστηριότητα περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην 1η Θερινή ημερίδα Ορίων & Προαγωνιστικών που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο.

Ως επί το πλείστον, θα αγωνιστούν παιδιά ηλικίας 9 ετών τα οποία δεν είχαν συμμετάσχει στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Βόλο, καθώς και κάποια μεγαλύτερα παιδιά. Ουσιαστικά, οι αγώνες αυτοί εντάσσονται στην προετοιμασία εν όψει των Παγκρήτιων αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για τις 16 και 17 Ιουνίου στα Χανιά.

Αναλυτικά, οι αθλητές-τριες που θ’ αγωνιστούν στο Ηράκλειο είναι οι εξής: Αβερκάκης, Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Αρετάκη, Βαζάκα, Βαονάκη, Βιζυράκης, Βράπι, Γεωργιάδη, Γιουρμετάκη, Δεληογλάνης, Ευαγγέλου, Ηλιάκη, Ηλιάκης, Ιωαννίδου, Κοκκίνης, Κοκονά, Κονταξάκης, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μαθιουλάκη, Μανάκου, Μαραβέλια, Μαραβέλιας, Μαργιολάκη, Μαρνελάκη, Μαυρομμάτης, Μπιλιανίδης, Μπινάκης, Παναγκάσοβ, Ριτζάκη, Σκουλούδη, Σπανουδάκη, Στεφανουδάκης, Συννεφάκη, Σφυράκη, Φουντουλάκη, Φρέρης, Φυλλαδιτάκη, Φυλλαδιτάκης, Χατζάκη, Χατζάκης, Χολετσίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook