«Ζητάω συγγνώμη από το Θεό και όχι από αυτούς που σταυρώνουν» λέει η 19χρονη από την Πετρούπολη

Ως «απειλή που έπρεπε να ξεφορτωθεί» αντιμετώπισε το βρέφος που έφερε στον κόσμο η 19χρονη από την Πετρούπολη, η οποία δίνει σήμερα εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή.

Όταν το παιδί γεννήθηκε αμέσως το είδε σαν εχθρό, φέρεται να λέει. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ» ισχυρίζεται σύμφωνα με πληροφορίες το νεαρό κορίτσι στην απολογία του.

Η 19χρονη φέρεται να υποστηρίζει πως θόλωσε μπροστά στο γεγονός της γέννησης του μωρού της καθώς δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στον κόσμο Ένα παιδί χωρίς πατέρα. Το θεώρησε για εκείνη κίνδυνο και γι’ αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να το «διώξει» από κοντά της.

«Εγώ το σκότωσα» φέρεται να λέει η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία της συνέργειας σε ανθρωποκτονία.«Ζητάω συγγνώμη από το Θεό και όχι από αυτούς που σταυρώνουν» αναφέρει.

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη και του ζήτησα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε» φέρεται να υποστηρίζει.

Αναφερόμενη δε στην άστατη ερωτική ζωή της, όπως υποστηρίζει, μέσα από αυτή ένιωθε ποθητή. Μέσα από αυτές τις εφήμερες σχέσεις, φέρεται να λέει, επιβεβαιωνόταν καθώς ήταν πολύ παχουλή και της έκαναν μπούλινγκ.

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε νωρίτερα και ο αδελφός της 19χρονης ο οποιος κατέθεσε. Ο νεαρός δήλωσε πως στηρίζει την μητέρα και την αδελφή του χωρίς να παραβλέπει πως αυτό που έγινε ήταν μεγάλο κακό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook