Η Ιρλανδική αεροπορική εταιρεία «καρφώνει» τον συνεργάτη της ως υπαίτιο της αναστάτωσης από την ματαίωση των πτήσεων από και προς αεροδρίμια Ηρακλείου και Ζυρίχης

 

Με μια φράση η οποία εστάλει στο Flashnews.gr ως ανακοίνωση της Ryanair για το θέμα της ακύρωσης των πτήσεων μεταξύ των αεροδρομίων Ηρακλείου και Ζυρίχης, η Ιρλανδική αεροπορική εταιρεία αποποιείται των ευθυνών της για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

 

Στο email που εστάλει από τον κ. Νικόλα Λαρδή, Διευθυντή πωλήσεων Ανατολικής Ευρώπης ως ανακοίνωση της Ryanair, αναγράφεται η φράση:

«These flights to/from Zurich were cancelled by Laudamotion, not Ryanair. Please update your headline and article to reflect this fact.“»

(“Αυτές οι πτήσεις προς / από τη Ζυρίχη ακυρώθηκαν από την Laudamotion και όχι από την Ryanair. Ενημερώστε τον τίτλο και το άρθρο σας για να αντικατοπτρίσετε αυτό το γεγονός. “)

Σε ότι αφορά στον τίτλο και στο άρθρο, αναφερόταν σαφώς πως οι πτήσεις αυτές  επρόκειτο να γίνουν λόγω της  συνεργασίας της Ryanair και της Laudamotion και πως  επρόκειτο να εκτελεσθούν με τα αεροσκάφη της δεύτερης.

Όμως στην ανακοίνωση της εταιρείας, ουδείς λόγος γίνεται πως η συνεργασία των δύο εταιρειών και η δρομολόγηση πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου είχε ανακοινωθεί «μετά βαΐων και κλάδων» πριν από λίγες εβδομάδες, 

Και δεν αναφέρει κάτι για το πως είναι δυατόν ο ένας συνεργάτης να παίρνει μόνος του αποφάσεις που επηρεάζουν άμεσα την αξιοπιστία και του δεύτερου.

Ούτε γίνεται κάποιος λόγος  για το ότι οι κρατήσεις δεν εγίνοντο μέσω της Laudamotion αλλά μέσω της Ryanair η οποία και απέστειλε τις σχετικές επιβεβαιώσεις των κρατήσεων.

Και επιπλέον η Ryanair , μετά την ακύρωση , απέστειλε την επιβεβαίωση για την επιστροφή των χρημάτων.

 

Επίσης από την Ιρλανδική εταιρεία δεν γίνεται ουδείς λόγος για το γιατί δεν υπήρξε  κάποια έγκαιρη ενημέρωση – ανακοίνωση για την διακοπή των πτήσεων Ηρακλείου – Ζυρίχης , όταν ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα αεροπορικά θέματα είχαν δημοσιεύσει την διακοπή των πτήσεων της Laudamotion στην Ζυρίχη από τις 12 Μαΐου , κάνοντας μάλιστα σαφέστατη αναφορά στην Ryanair

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook