Σε κάμπινγκ προετοιμασίας της Εθνικής Νέων/Ανδρών κλήθηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης, λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Μετά τη συμμετοχή του στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου η Εθνική μας ομάδα Νέων/Ανδρών σφράγισε την πρόκριση για την τελική φάση που θα διεξαχθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας, ο Νικόδημος Αγιωργούσης κλήθηκε και πάλι από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αυτή τη φορά σε κάμπινγκ προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα αυτό θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 21 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 11 το πρωί στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελικά του ευρωπαϊκού είναι προγραμματισμένα για το διάστημα μεταξύ 26 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΑΜΟΝΟΧ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του ΝΟΧ, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ. Στέλιο Μαλανδράκη για την σημαντική προσφορά του προς το τμήμα και συγκεκριμένα για τις ηλεκτρολογικές εργασίες στις εγκαταστάσεις της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. καθώς επίσης και τον Ξυλόφουρνο Αγ. Νεκταρίου του κ. Στέφανου Μαλαδάκη για την πολύτιμη προσφορά του προς το τμήμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook