Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Flashnews.gr – Ποιές είναι οι αιτίες που επικαλείται για την παραίτηση απο την θέση του Δημοτικού Συμβούλου

Τελευταία ενημέρωση 20:35

Η επανασύνδεση του δικτύου υδροδότησης στις δύο καντίνες – που είχε διακοπεί το πρωί – με απόφαση της Δικαιοσύνης πουέ κανε αποδεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα των επιχειρηματιών, αλλά και η στάση του Δημοτικού Συμβουλίου στο θέμα, ήταν οι δύο αιτίες που επικαλείται ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Βλαχάκης, όπως δημοσίευσε νωρίτερα το Flashnews.gr.

Στην επιστολή παραίτησης απο την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ο κ. Βλαχάκης αναφέρει τα εξής:

“Κύριε Δήμαρχε, με την παρούσα δημόσια επιστολή σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Χανίων.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, αξιοποιώντας τις υπηρεσίες μου στις σημαντικότερες θέσεις ευθύνης της Δημοτικής Αρχής. 

Ως θεματοφύλακας της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Χανίων, όπως υποχρεούμαι από τις αρμοδιότητες που μου έχετε αναθέσει, την Τετάρτη 16/05/18 εισηγήθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, το θέμα της διοικητικής αποβολής των καταπατητών της Δημοτικής μας Περιουσίας, για να εισπράξω την απαξίωση και την υποτίμηση του προβλήματος από την πλειοψηφία των παρόντων μελών του σώματος.

Σήμερα 18/05/18 αργά το μεσημέρι, έγινε διακοπή της υδροδότησης από τη ΔΕΥΑΧ στις δύο καντίνες, στις οποίες παράνομα και καταχρηστικά έχουν εγκατασταθεί “επαγγελματίες” καταπατητές. Την αμέσως επόμενη ώρα η Ελληνική Δικαιοσύνη εκδίκασε ασφαλιστικά μέτρα υπέρ της υδροδότησης τους. Υποκλίνομαι στην ετυμηγορία της και στην ταχύτητα λήψης αποφάσεων.

Ενεργώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και υπηρετώντας ένα σύστημα αξιών όπου η ηθική, η αξιοπρέπεια, η κοινωνική ευθύνη και η ευθιξία παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στις αποφάσεις μου, δηλώνω ότι πλέον δεν επιθυμώ να μετέχω σε ένα Συμβούλιο, το οποίο δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στο ύψος των περιστάσεων. 

Με τιμή,
Μιχάλης Βλαχάκης.”

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν και άλλες αφορμές εξ αιτίας των οποίων είχε εκδηλωθεί η δυσαρέσκεια του αντιδημάρχου Χανίων με αποτέλεσμα να παραιτηθεί απο την θέση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και πρόσφατα απο την θέση του αναπληρωτή του δημάρχου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook