Σε συμφωνία για συμβόλαιο δύο χρόνων με τον 29χρονο Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό Φρεντερίκ Μεντί που αγωνίζεται ως κοινοτικός ως κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου ήρθε την Τετάρτη το μεσημέρι ο ΟΦΗ . 
Η κρητική ομάδα μπορεί να έψαχνε για επιθετικό και για δεξί μπακ για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της όμως τελικά απέκτησε έναν αριστερό μεσοεπιθετικό παρά το γεγονός ότι έχει πάρει για αυτή την θέση και τον Ούγγρο Μποντόρ που προορίζεται περισσότερο για την μεσαία γραμμή αλλά και για το δεξί άκρο της άμυνας κατά περίσταση όπου έχει παίξει στην Εθνική Ουγγαρίας. 
Ο Μεντί που είναι 36 φορές διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης (1 γκολ) αναμένεται στο Ηράκλειο την Πέμπτη για τις υπογραφές είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμα του από την Καβάλα πριν από δύο χρόνια όπου τη σεζόν 2009-2010 είχε 19 συμμετοχές χωρίς γκολ με τους «Αργοναύτες». Πέρυσι ο Μεντί έπαιξε στην Β΄ κατηγορία της Γαλλίας μετρώντας 27 συμμετοχές με την Λαβάλ ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Γαλλία με τις φανέλες τις Σέντ Ετιέν (126 συμμ. – 11 τερμ.), της Μπαστία (Β΄ κατηγ.- 91 συμμ.- 9 τερμ.). 

Χαλάει του Μπενεμπούμ 

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του επιθετικού που καίει την κρητική ομάδα αφού χρειάζεται άμεση ενίσχυση σε αυτή την θέση ο ΟΦΗ επανεξετάζει ξανά την λίστα του καθώς δεν προχωράει η περίπτωση του 30χρονου Ολλανδού επιθετικού Ρομάνο Μπενεμπούμ λόγω του ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει φθίνουσα πορεία η καριέρα του. 

Στον ΟΦΗ για τη θέση του επιθετικού όπου θα αποκτηθεί σίγουρα ένας σέντερ φορ ίσως και δύο κοιτάζουν περισσότερο περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών από την Ισπανία και την Γαλλία . 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook