Ανείπωτη τραγωδία από την απώλεια τριών νέων ανθρώπων στα Χανιά

Βαρύ πένθος για την κοινωνία των Χανίων που θρηνεί τον χαμό τριών νέων ανθρώπων της σε δυστύχημα που συνέβη στα Σφακιά

Πρόκειται για τα αδέλφια Στέλιο και Κώστα Κωνστανταράκη 32 και 33 ετών, γνωστοί οδοντίατροι των Χανίων καθώς και για τον 35χρονο Μανώλη Τσεπίση, επίσης γνωστό ιδιοκτήτη του club Garage στην παλιά πολη των Χανίων.

Στο μεταξύ στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο τέταρτος της παρέας των φίλων που ήταν στο ταχύπλοο, ο 31χρονος Μ. Μ, ο οποίος έχει κατάγματα κυρίως στα πλευρά, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει ανησυχία για την πορεία της υγείας του.

(Στο κέντρο της φωτογραφίας ο Στέλιος Κωνστανταράκης, ενώ στα δεξιά ο Μανώλης Τσεπίσης)

Ο Κωστής Κωνστανταράκης σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice και αποφοίτησε το 2010. Έπειτα συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τορίνο (Università degli Studi di Torino) και εξειδικεύτηκε στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία. 

Ο Στέλιος Κωνστανταράκης αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice το 2010. Το 2012 έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην εμφυτευματολογία στο UCLA (University of California, Los Angeles).

O 35χρονος Μανώλης Τσεπίσης, ήταν γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία των Χανίων, ήταν ιδιοκτήτης του κλαμπ Garage στα Χανιά ενώ είχε εργαστεί σε πολύ γνωστά καταστήματα διασκέδασης στο παρελθόν.

Η σορός του Μανώλη Τσεπίση θα βρίσκεται την Κυριακή από τις 10.30 στον Άγιο Νεκτάριο Παχιανών όπου θα ψαλεί και η εξόδιος ακολουθία στις 12.00. Στη συνέχεια συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά στα Χανιά

Τραγική ειρωνία αποτελεί το ότι οι τέσσερις φίλοι είχαν πάει στην Αγία Ρουμέλη με μια ακόμη παρέα η οποία επέβαινε σε άλλο σκάφος. 

Και ενώ η δεύτερη παρέα επέστρεψε στο Λουτρό, τα θύματα του δυστυχήματος έκαναν μια στάση στην παραλία Μάρμαρα, πριν την επιστροφή και το μοιραίο δυστύχημα στον Φοίνικα Σφακίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook