Με επιτυχία συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στην 1η Θερινή ημερίδα Ορίων & Προαγωνιστικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (19-20/05) στο Ηράκλειο.

Οι νεαροί κολυμβητές του ΝΟΧ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σημαντική διοργάνωση, συνεχίζοντας την προετοιμασίας τους για τους Παγκρήτιους αγώνες.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με επιτυχία πήρε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην 1η Θερινή ημερίδα Ορίων & Προαγωνιστικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου στο Ηράκλειο.

Οι νεαροί κολυμβητές, ηλικίας 9 ετών και μερικά ακόμα παιδιά 10 ετών, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια σημαντική διοργάνωση, δείχνοντας τις δυνατότητές τους στο άθλημα της κολύμβησης. Μάλιστα, η συμμετοχή τους εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει των Παγκρήτιων αγώνων που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στα Χανιά το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου.

Αναλυτικά, οι αθλητές-τριες που αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο είναι οι εξής: Αβερκάκης, Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Αρετάκη, Βαζάκα, Βαονάκη, Βιζυράκης, Βράπι, Γεωργιάδη, Γιουρμετάκη, Δεληογλάνης, Ευαγγέλου, Ηλιάκη, Ηλιάκης, Ιωαννίδου, Κοκκίνης, Κοκονά, Κονταξάκης, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μαθιουλάκη, Μανάκου, Μαραβέλια, Μαραβέλιας, Μαργιολάκη, Μαρνελάκη, Μαυρομμάτης, Μπιλιανίδης, Μπινάκης, Παναγκάσοβ, Ριτζάκη, Σκουλούδη, Σπανουδάκη, Στεφανουδάκης, Συννεφάκη, Σφυράκη, Φουντουλάκη, Φρέρης, Φυλλαδιτάκη, Φυλλαδιτάκης, Χατζάκη, Χατζάκης και Χολετσίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook