Η SILCIO επεκτείνει την εγγύηση υλικών και κατασκευής των Φωτοβολταϊκών πλαισίων, που κατασκευάζει στις πλήρως καθετοποιημένες ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, σε 12 έτη. Η 12ετής εγγύηση αντανακλά τη δέσμευση της SILCIO για την παραγωγή Φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής ποιότητας και απόδοσης. 
Η νέα εγγύηση ισχύει από 1 Σεπτεμβρίου 2011. Η εγγύηση απόδοσης παραμένει στο 90% για τα πρώτα 10 έτη και στο 80% για τα 25 έτη.
Η SILCIO αποτελεί μια από τις ελάχιστες καθετοποιημένες βιομηχανίες Φωτοβολταϊκών που διατηρούν την παραγωγική τους δραστηριότητα στην Ευρώπη. Στις εγκαταστάσεις της SILCIO παράγονται πολυκρυσταλλικές φέτες Πυριτίου (wafers), Φωτοβολταϊκά κύτταρα (cells) και Φωτοβολταϊκά πλαίσια (modules).
Τα Φωτοβολταϊκά κύτταρα και πλαίσια της SILCIO εξάγονται ήδη σε χώρες όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Ισπανία και η Γερμανία. Η SILCIO, μέσω του πανελλαδικού δικτύου αξιόπιστων συνεργατών που έχει αναπτύξει, κατέχει ήδη σημαντικό μερίδιο στην αγορά των οικιακών στεγών, καθώς και των Φωτοβολταϊκών πάρκων.
Σχετικά με τη SILCIO
H SILCIO (www.silcio.gr) είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Κοπελούζου και του Ομίλου της Διεθνούς Κατασκευαστικής. Οι δύο όμιλοι δραστηριοποιούνται επιτυχώς σε όλους τους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 1997. Η συνολική επένδυση στον τομέα παραγωγής Φωτοβολταϊκών προϊόντων, περιλαμβάνει δύο υπερσύγχρονες και πλήρως καθετοποιημένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών για την παραγωγή πολυκρυσταλλικών φετών Πυριτίου ισχύος 40 MWp, Φωτοβολταϊκών κυττάρων ισχύος 30MWp, και Φωτοβολταϊκών πλαισίων ισχύος 20MWp κατά έτος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook