Για “τσουβάλιασμα” ατόμων και δημιουργία εντυπώσεων κάνει λόγο ο δήμαρχος Χανίων στην απάντησή του

Ανεβάζει το θερμόμετρο της κόντρας που έχει ξεσπάσει με τις καντίνες, ο δήμαρχος Χανίων, απευθυνόμενος με ανακοίνωσή του στις τοποθετήσεις που έκαναν τα προηγούμενα 24ωρα πολιτικά κόμματα αλλά και δημοτικές παρατάξεις που έκαναν λόγο για διαπλοκή και αδιαφάνεια.

Στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας κάνει λόγο για άγνοια όλων των δεδομένων που έχουν σαν αποτέλεσμα κάποιοι να “τσουβαλιάζουν” μαζί όλους τους δημοτικούς συμβούλους και να στρέφονται κατά της δικαιοσύνης και καταλήγει ότι για η ορθή διοικητική πρακτική δεν υπηρετείται από τη δημιουργία εντυπώσεων αλλά από την παραγωγή αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Τάσου Βάμβουκα:

“Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών έγινε πολύς θόρυβος με δηλώσεις κομμάτων και παρατάξεων, με αφορμή την αποχώρηση των δύο Αντιδημάρχων καθώς και για το θέμα των αναψυκτηρίων, που αποτελεί και την αιτιολογία για την αποχώρηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών.

Οφείλω να συστήσω σε όλους, να μη καταλήγουν βιαστικά σε συμπεράσματα, χωρίς να έχουν σαφή και πλήρη γνώση όλων των δεδομένων. Αυτό, άλλωστε, έχω πράξει και ο ίδιος, καθώς μέχρι να έχω στη διάθεσή μου όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως τα έχω ζητήσει αναλυτικά από τις Υπηρεσίες, δεν πρόκειται να προβώ σε δηλώσεις και ενέργειες. Άλλωστε, για ορισμένους τουλάχιστον από εμάς είναι σαφές ότι η ορθή διοικητική πρακτική δεν υπηρετείται από τη δημιουργία εντυπώσεων, αλλά από την παραγωγή αποτελεσμάτων.

Επομένως, οι δημόσιες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις όσων αγνοούν πλήρως τα πραγματικά γεγονότα, “τσουβαλιάζουν” μαζί όλους τους δημοτικούς συμβούλους, στρέφονται κατά της δικαιοσύνης, αγνοούν τις δηλώσεις και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής σε αυτό το θέμα, δεν αποτελούν καλό σημάδι για τον δημόσιο βίο του δήμου μας.

Για όσους δε βιάστηκαν να εκφράσουν τη λύπη και ανησυχία τους για την πορεία της δημοτικής αρχής, τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα το δύσκολο και σημαντικό έργο μας ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook