Εισήλθε στην αγορά της Κίνας η συσκευή Lifetide Biofeedback, μια συσκευή καταγραφής τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί στην διάρκεια του νυχτερινού ύπνου.

Η συσκευή παρουσιάστηκε διεθνώς στην τεχνολογική έκθεση (2018 China International Sleeping Technology Expo) που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο, στο Πεκίνο, δήλωσε ο Σιάο Γκάνγκ πρόεδρος της εταιρίας Lifetide Heath System LLC, που έχει έδρα στην αναφερόμενη πολιτεία.

Η εταιρεία που έφτιαξε τη συσκευή και έχει έδρα στη Λουιζιάνα, εισήλθε στην αγορά της Κίνας, σε μία προσπάθεια ν’ αποκτήσει μερίδιο από την αγορά οικονομικού ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων που σχετίζεται με τον ύπνο στη συγκεκριμένη χώρα.

Η Lifetide Biofeedback έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια από τις επαγγελματικές ενώσεις, αλλά και τις επιχειρήσεις στη βιομηχανία που σχετίζεται με τον ύπνο, τόσο εντός, όσο κι εκτός της κινεζικής αγοράς αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται το πρακτορείο Xinhua.

«Με τη συσκευή αυτή, δεν χρειάζεται να κοιμηθείς για μία νύχτα σε ειδικό εργαστήριο ύπνου και να είσαι συνδεδεμένος με μία σειρά συσκευών, όπως ηλεκτροεγκεφαλογράφοι. Μπορείς με ευκολία κι άνεση να καταγράψεις τον ύπνο μιας νύχτας στο σπίτι σου. Η συσκευή αυτή, θα βοηθήσει εκατομμύρια Κινέζους, που έχουν προβλήματα ύπνου. Η παρακολούθηση του ύπνου μπορεί ν΄αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για αρκετά προβλήματα υγείας» είπε ο Σιάο Γκανγκ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook