Κοντά στο φινάλε της μεταγραφικής του ενίσχυσης βρίσκεται ο ΟΦΗ που μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του. 
Στο Ηράκλειο από την Τετάρτη το βράδυ βρίσκεται ο 33χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Χόρχε Λόπες που τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο γενικός διευθυντής της κρητικής ομάδας Παύλος Αδάμος και ο σκάουτερ της ομάδας Πέτρος Μαρινάκης . 
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παρά το γεγονός ότι τον περίμεναν αρκετοί δημοσιογράφοι για τις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε ότι «δεν θέλω να πω κάτι τώρα . Θα πούμε περισσότερα την Πέμπτη που θα υπογράψω στην ομάδα και θα κλείσει και τυπικά το θέμα μου». 
Ο Λόπες πάντως έχει συμφωνήσει σε όλα και την Πέμπτη το πρωί θα υπογράψει για 2 χρόνια στον ΟΦΗ. 

Πλησιάζει σε Μάντζιο 

Από εκεί και πέρα λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο ΟΦΗ είναι πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός που αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός από τον Παναθηναϊκό στη Μαγιόρκα και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους «πράσινους» έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να έρθει στον ΟΦΗ και παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό με τον παίκτη όλα δείχνουν ότι η μετακίνηση του στην κρητική ομάδα είναι θέμα χρόνου. 

Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κοτταρίδη που με δηλώσεις του στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 επισήμανε : «Έχει γίνει κρούση από τον ΟΦΗ για τον Βαγγέλη και έχω να πω ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για συνεργασία. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και έναν πολύ καλό προπονητή. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω πέραν του ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ, το οποίο ο παίκτης βλέπει με πολύ καλή προοπτική». 

Αποχωρεί ο Μπενζεμιάν 

Στο μεταξύ ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός Σαμίρ Μπενζεμιάν που δοκιμαζόταν από την Δευτέρα στις προπονήσεις του ΟΦΗ φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από την κρητική ομάδα καθώς δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. 

Μάλιστα δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό αφού την Πέμπτη αναμένεται να αναχωρήσει από το Ηράκλειο. Για τη θέση του Μπενζεμιάν στον ΟΦΗ θα κινηθούν για την απόκτηση ενός Έλληνα νεαρού και εξελίξιμου επιθετικού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook