Η κόντρα γαμπρού – πεθερού για την πληρωμή έφερε τη ρήξη

Μόλις 15 λεπτά μετά τον γάμο τους, ένας άνδρας στο Ντουμπάι χώρισε τη σύζυγό του, επειδή ένιωσε «προσβεβλημένος» από τις απαιτήσεις του πεθερού του για τα λεφτά, που είχαν συμφωνήσει να του δώσει.

Ο γαμπρός είχε συμφωνήσει να καταβάλει στον πεθερό του ποσό περίπου 23.000 ευρώ για να πάρει την κόρη του, αλλά εκείνος ήταν πολύ ανυπόμονος να πάρει τα λεφτά αυτά.

Συγγενείς και φίλοι, όπως αναφέρει η Daily Mail, συνόδευσαν το ζευγάρι στο γραφείο όπου θα υπογραφόταν το συμβόλαιο του ισλαμικού γάμου.

Ο γαμπρός έδωσε στον πεθερό το μισό ποσό κατευθείαν, και το υπόλοιπο θα του το έδινε μετά την αποχώρησή τους από το γραφείο.

Ο πατέρας της νύφης όμως απαίτησε το συνολικό ποσό αμέσως μόλις υπεγράφη το γαμήλιο συμβόλαιο, αν και ο γαμπρός δεν είχε τα λεφτά πάνω του.

Είπε πως θα του έπαιρνε μόνο πέντε λεπτά να πάει στο αυτοκίνητό του, που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω, για να πάρει το υπόλοιπο ποσό.

Αντί να τον αφήσει να το πάρει όμως, ο πεθερός επέμενε είτε να τον πληρώσει ακριβώς εκείνη την ώρα είτε να στείλει κάποιον φίλο ή συγγενή να πάρει τα λεφτά ενώ εκείνος θα έμενε στο γραφείο.

Ο γαμπρός ένιωσε «προσβεβλημένος» και «εξευτελισμένος» από τις απαιτήσεις του πεθερού του και ακύρωσε αμέσως τον γάμο.

«Είπε στον πατέρα της νύφης πως δεν ήθελε την κόρη του για γυναίκα του και τη χώρισε μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά αφότου είχαν υπογράψει το γαμήλιο συμβόλαιο» εξήγησε δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση.

Δεν είναι πάντως ο συντομότερος γάμος στην ιστορία του εμιράτου. Ένας άλλος γάμος, το 2012, είχε διαρκέσει ακόμα λιγότερο. Ο γαμπρός βγήκε από το γραφείο όπου υπεγράφη το γαμήλιο συμβόλαιο, διέσχισε έναν διάδρομο και μπήκε κατευθείαν στο γραφείο διαζυγίων, επειδή ο πατέρας της νύφης απαίτησε να της επιτρέψει ο σύζυγός της να κρατήσει τη δουλειά της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook