Τα θέματα που “καίνε” την ομάδα εν όψει της νέας σεζόν έθιξε κατά την ομιλία του στο αποχαιρετιστήριο δείπνο ο Αντώνης Ροκάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός έδωσε συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές και μίλησε για την επόμενη μέρα.

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια σε προπονητές και παίκτες για την εξαιρετική πορεία, μας κάνατε υπερήφανους. Μας δώσατε πολλές χαρές και αρκετές συγκινήσεις. Το καλοκαίρι σας είχα πει ότι ήρθατε σε μία μεγάλη ομάδα. Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες και μέσα από την προσπάθειά σας καταφέρατε να μας δικαιώσετε».

Στη συνέχεια εξήρε το οικογενειακό κλίμα: «Το 50% της φετινής επιτυχημένης πορείας οφείλεται στο οικογενειακό κλίμα. Το γεγονός ότι ήσασταν μια οικογένεια έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία της ομάδας» και αναφέρθηκε στις προθέσεις της διοίκησης να διατηρηθούν στο ρόστερ οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας: «Θέλουμε να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες στην ομάδα. Δεν κλείνουμε τον δρόμο σε κανένα, αλλά θέλουμε να σας έχουμε κοντά μας και τη νέα σεζόν τους περισσότερους. Ξέρουμε ότι όπως και τον προπονητή μας έτσι και εσάς σας παρακολουθούν ομάδες της Super League».

Ακόμη, μίλησε για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου μέχρι τις 15 Ιουνίου θα γνωρίζει η ομάδα αν μέσω 4ης θέσης θα βρεθεί στη Super League (αν γίνει αναδιάρθρωση): «Μέχρι τις 15 Ιουνίου περιμένουμε τις εξελίξεις με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και στη Football League να μείνει η ομάδα ο πήχης ανέβηκε και τη νέα χρονιά θα τεθούν πρωταγωνιστικοί στόχοι» και τέλος ανέφερε ότι θα γίνουν βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Μοναχή Ελιά: «Θα αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις της ομάδας και υπάρχει μελέτη για να γίνουν οι εργασίες που πρέπει ώστε να είναι έτοιμες τη νέα σεζόν».

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook