Νέα μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο στη Μεταμόρφωση – Το πήρα αγκαλιά και το έφερα εδώ στο μαγαζί προσπάθησα να το ηρεμήσω, ευτυχώς δεν ήταν χτυπημένο. Το ρώτησα ποιος ήταν στο αμάξι και μου είπε “ο μπαμπάς, με πήγαινε σχολείο».

Τροχαίο σοκ σημειώθηκε το πρωί στη μεταμόρφωση όταν ένα ΙΧ έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πάνω σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα ένας άνδρας 50 ετών να χάσει τη ζωή του αλλά και τρία άτομα να τραυματιστούν ανάμεσά τους κι ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Οι δύο ενήλικοι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ η ανήλικη στο Παίδων.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του ΙΧ, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε σε στάση λεωφορείου που βρίσκεται στην οδό Παπανδρέου 119.

Ωστόσο σύμφωνα με μάρτυρες, ίσως πριν το ΙΧ πέσει πάνω στη στάση, είχε συγκρουστεί με άλλο όχημα. Μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν ένα θόρυβο πριν το ΙΧ πέσει πάνω στη στάση.

Εργαζόμενος στην περιοχή που είδε το αυτοκίνητο να έχει πέσει στη στάση τραυματίζοντας θανάσιμα τον άτυχο 50χρονο ότι «πριν χτυπήσει το αυτοκίνητο τη στάση κάτι άκουσα, κάτι πήγε να αποφύγει γι’ αυτό και γύρισα. Μετά είδα το ΙΧ να έχει βρει τη στάση και τον άνθρωπο να έχει σφηνωθεί».

«Δεν είδα να έχει συμβεί κάτι πριν αλλά κάτι άκουσα, κάτι έγινε πριν» υποστήριξε ο εργαζόμενος αυτός.

Όπως λέει «είδα τον οδηγό χτυπημένο στο τιμόνι και είδα ένα κοριτσάκι στο πίσω κάθισμα να φωνάζει “μπαμπά, βοήθεια”. Το πήρα αγκαλιά και το έφερα εδώ στο μαγαζί προσπάθησα να το ηρεμήσω, ευτυχώς δεν ήταν χτυπημένο. Το ρώτησα ποιος ήταν στο αμάξι και μου είπε “ο μπαμπάς, με πήγαινε σχολείο».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook